maanantai 31. maaliskuuta 2014

Äitiysloma starttasi!

Tänään oli viimeinen työpäivä hetkeen - seuraavan kerran töihin aikaisintaan helmikuussa 2015. Kun tänään työkavereille sanoi moikat tietämättä, milloin seuraavan kerran nähdään, oli fiilis kyllä aika outo.

Tuntuu, ettei siitä voi olla vielä kovin kauaa, kun kerroin tulevasta perheenjäsenestä pomolle tai julkistin asian koko toimiston porukalle esittelemällä ensimmäistä ultrakuvaa. Mutta kyllä siitä taitaa jo aika monta kuukautta olla.

Ei tämä äitiyslomailu ainakaan vielä kovin todelliselta tunnu. Ehkä sitten siinä vaiheessa, kun on ollut muutaman viikon kotosalla ja tajunnut, ettei tästä tosiaan tarvitse aamuisin lähteä mihinkään. Ehkä. Tai ehkä viimeistään sitten, kun arkea pyörittää pieni ihminen ja päivät täyttyvät vaipanvaihdosta ja imetyksestä.

Kaikista konkreettisimpana tämä alkava loma tuntui tänään ehkä siinä vaiheessa, kun virittelin sähköpostin lomavastaajaa päälle. Lomavastaajan viestiin kun ei tarvinnutkaan kirjata mitään päivämäärää, jolloin luen sähköpostit seuraavan kerran - ainoastaan tieto siitä, että olen äitiyslomalla. Valinta siitä, mihin asti lomavastaaja on voimassa, oli jopa vähän pelottava - vaihtoehtoina oli nimittäin joko tietty päivämäärä (jota en voinut valita, kun ei loman tarkka päättymispäivä vielä ole tiedossa) tai "never". Aika hurjaa. :D

No, onneksi työpaikalle saa kuulemma mennä vierailemaan, jos ikävä tai tylsyys yllättää. Voi olla, että tämän ehdotuksen joutuu lunastamaan vielä tässä parin seuraavan viikon aikana, jos innostun lähtemään Jyväskylään shoppailureissulle. Jos siis olo antaa myöden a) kävellä bussipysäkille ja b) matkustaa bussilla.

Huomenna sitten startataan lomailu ihan kunnolla. Arttu-hauvan kanssa tuossa juuri pohdittiin, että ei taideta huomenna tehdä mitään. Aloitetaan ne äitiysloman muut projektit sitten vaikka keskiviikkona - onhan meillä tässä aikaa. :)

Ehkä tosiaan tästä aiheesta "äitiysloma alkoi" pitää kirjoittaa uusi bloggaus sitten siinä vaiheessa, kun oikeasti tuntuu siltä, että tässä lomalla ollaan. Ihan vielä ei oikein usko sitä, että huomenna en menisikään aamusta toimistolle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!