keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ensimmäinen kampaajakäynti

Meean hiukset alkoivat todenteolla kasvamaan vasta loppukesästä, eivätkä ne vieläkään kovin pitkiksi ole kasvaneet. Hiuslaatu on vielä ohutta (kuten äidilläänkin), joten hiusta ei kovin paljoa vieläkään ole.

Hiukset alkoivat kuitenkin jo joulun tienoilla näyttää epäsiisteiltä ja meinasin jo ennen joulua varata neidille kampaaja-ajan - mutta päädyin tuolloin leikkaamaan itse yhden pitkän soiron takatukasta pois. Pelkästään se jo siisti ilmettä aika paljon.

Alkuvuodesta alkoi kuitenkin otsahiuksetkin jo kasvamaan silmien päälle, joten kampaaja-aika oli pakko varata. Oltiin menossa viime lauantaina muutenkin Jyväskylään, joten varattiin aika Studio AK:lle neitokaisen ensimmäiselle kampaajalle.

Äitiä vähän kauhistutti etukäteen, mitä kampaajakäynnistä mahtaa tulla. Neiti kun ei ole mitenkään kärsivällinen pysymään paikoillaan, eikä myöskään tykkää kovasti, että hänen hiuksiinsa kosketaan... Tästä johtuen on letinteon harjoittelukin jouduttu toistaiseksi siirtämään hamaan tulevaisuuteen, kun ei se vaan onnistu...Mukaan olikin varattu sekä hyvä kirja että uusin herkku, rinkeli. Kirja pysyi laukussa, mutta rinkeli kädessään neiti istuskeli hulppeassa rattituolissa ja virnuili peilin kautta kampaajatädille.

Sujui siis aivan loistavasti!

Ainoa ongelma oli lähinnä se suurieleinen ratin pyöritys, kun ei pää meinannut pysyä paikoillaan leikkaamisen aikana. Muuten neiti käyttäytyi mallikelpoisesti, eikä leikkaamiseenkaan mennyt kauaa aikaa. Takaa siistittiin ja otsahiuksia lyhennettiin reilusti - äidin mielestä tuli vähän liiankin lyhyet (vaikka itse pyysin leikkaamaan lyhyeksi, kun ne kuitenkin nopeasti kasvavat taas silmille), mutta nyt on jo silmä tottunut uuteen stailiin.
Minkä ikäisenä teillä on leikattu ensimmäistä kertaa hiuksia? Vai onko vielä leikattu ollenkaan? 

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!