sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

3-vuotiaan Frozen-synttärit

Pikkuneiti täytti perjantaina 3 vuotta ja synttärijuhlia vietettiin Frozen-teemalla jo pääsiäismaanantaina. Sikäli juhlapäivän ajankohta oli täydellinen, sillä pikkuneitihän syntyi kolme vuotta sitten nimenomaan pääsiäismaanantaina - vaikka päivämäärä olikin eri.

Neiti ilmoitti jo kauan sitten, että haluaa Frozen-synttärit ja ison täytekakun ja Elsa-mekon. Näitä toiveita kuunneltiin ja neiti saikin ihastuttavat Frozen-synttärit (vaikka neiti totesikin pari päivää ennen juhlia, että haluaakin mieluummin Ryhmä Hau -synttärit...). Jälkikäteen kyselin, mitä synttäreistä jäi mieleen; kuulemma taikasauva, korkokengät, Elsan jääjuoma ja Olafin porkkananenä piirakan päällä olivat päällimmäisenä mielessä. :)

Arendelin prinsessa. <3

Juhlahumua-kaupasta tilattu Lightbox oli juhlapöydän kruunu - ja edelleen tällä tekstillä meillä hyllyn päällä esillä. :)

Juhlapöytä ja synttärisankari. 

Juhlakoristeissa mentiin aika pienellä linjalla tänä vuonna - mutta aika kiva kokonaisuus tästä silti tuli. :)

Frozen-teemaiset tarjottavat.

Olafin porkkanapiirakka.

Synttärikakku teemaväreissä. 

Annan ja Hansin voikkarit.

Arendelin muffinit.

Huurteiset lumipallot.


Svenin herkut.

Pikkunaposteltavaa; Olafin pikkuveljet, Olafin käsivarret ja taustalla vielä Svenin papanat (jotka kirvoittivat pikkuneidiltä moooonta naurua). 

Elsan jääjuoma, Annan marjamehu sekä Sulanut Olaf (eli vettä, isoja jääpaloja ja porkkana). 

Eräänä iltana leikkelin ikkunakoristeeksi lumihiutaleita. Jouluvalot jäivät pois juhlakoristeista, kun ei keksitty helppoa kiinnitystapaa juhlapöytään. 

Pikkuneiti sai puhaltaa kolme kynttilää. :)

Synttärijuhlat hymyilyttivät. :)

Tomerana kakunleikkaus-puuhissa.
Pikkuneidin ainoa synttärilahjatoive oli leikkimökki, jonka ostimme yhdessä isovanhempien kanssa (ja joka ei jostain kumman syystä tässä kuvassa näy - mökkiä kun ei vielä ole kasattu). Aika paljon kaikkea muutakin lahjapöydästä silti löytyi - jopa pöytä ja tuolit leikkimökin sisustukseksi! Kuvan ulkopuolelta (sen leikkimökin lisäksi) lahjaksi tuli vielä sählymaila ja maali, jotka ovat olleet jo ulkona kovassa käytössä. 

Lahjoista pakko nostaa esiin tämä lahja, josta äitikin on kateellinen. :D Meean yhdet kummit lomailivat Jenkeissä ennen synttäreitä ja ostivat avaruusmuseosta lahjaksi tällaisen hienon Nasa-barbien! On ollut yksi leikityimmistä leluista kuluneella viikolla. :)

Alussa mainitsin, että neiti toivoi pari päivää ennen synttärijuhlia teemaksi sittenkin Ryhmä Hau:ta. Teemaa ei vaihdettu, mutta ex tempore -ostoksena käärin lahjapakettiin vielä Vainu-koiran - joka päätyikin unileluksi. :) 


Synttärikortin teksti. :)

Taikasauva oli suuri hitti koko juhlien ajan. <3

Onnellinen synttärisankari uudella tuolillaan, "Olafin pikkuveli" kädessään. :) 

Frozen-synttärit olivat siinä mielessä mukava teema, että ideoita löytyi netistä ja Pinterestistä pilvin pimein - sen verran suuri kestosuosikki tuo Frozen tuntuisi olevan. En taida itsekään uskaltaa heittää juhlakoristeita vielä pois, mikäli neitokainen tahtoo Frozen-synttärit ensi vuonnakin. :D

p.s. Blogiin tulossa myöhemmin vielä erillinen postaus juhlaruuista resepteineen.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!