maanantai 27. marraskuuta 2017

Pikkuprinssi on syntynyt!

Uuden arjen opettelu ja toipuminen on vienyt sen verran aikaa, että blogi on jäänyt taka-alalle. Sen verran täytyy kuitenkin blogin puolellekin kirjoittaa, että pikkuprinssi on nyt maailmassa!Hän syntyi 17.11. klo 11.55. Strategiset mitat olivat 3676 g ja 52 cm.

Synnytyksestä pyrin kirjoittamaan jossain kohtaa tarkempaakin selostusta, mutta tiivistetysti: menin sairaalaan keuhkokuumeen ja influenssan takia, palasin kotiin vauvan kanssa. Hieman siis rankempi synnytyskokemus tällä(kin) kertaa - eikä se synnytys nyt muutenkaan mennyt ihan kuin Strömsössä.Mutta nyt on kaikki hyvin - ja vauvalla on ollutkin koko ajan kaikki hyvin, vanhemmat vaan olleet vähän heikommassa kunnossa. Kohta viikko ollaan oltu kotona opettelemassa uutta arkea. Aika on kulunut pitkälti toipumisessa; influenssa kun tosiaan kävi läpi koko perheen.

Vauva on onneksi melko kiltti ja rauhallinen - vaikka temperamenttiakin löytyy, jos ei maitoa tule samantien kun pikkuherra haluaisi. Pari yötä on valvottu vatsanpurujen kanssa, mutta viime yö nukuttiin parilla heräämisellä ilman huutoja.

Tuore isosisko on maailman onnellisin ja rakastaa pikkuveljeään niin paljon. Hän on paras vauvanhoitoapulainen ja kokee myös olevansa vauvan tärkein läheinen. Aika monta kertaa päivässä meillä kuuluu lause "Ei hätää, isosisko on tässä!"Näissä fiiliksissä vauvanhuuruisessa arjessa eteenpäin.

Kunhan arki tästä tasoittuu, alkaa blogiinkin ilmestymään enemmän tekstiä. Monta aihetta on jo synnytyksen jälkeen tullut mieleen - ja monta bloggausta jäi lähes julkaisuvalmiiksi ennen sairaalaan lähtöä. Eli sisällönpuutteesta ei ainakaan blogi tule kärsimään; kunhan vaan ehtisi nuo tekstit kirjoittaa loppuun. :)

2 kommenttia:

 1. Onnea oikein paljon pikku-prinssistä!

  Mutta voi kun teitä on taudit koetelleet. Toivottavasti pidätte isomman lapsen kotona kun kipeä on, ettei kuljeta päiväkotiin tauteja.

  Mukavaa arkea teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Influenssa tuli meille (todennäköisesti) esikoisen kautta ja hän onneksi olikin jo terveenä, kun vauva syntyi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!