sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 luetuimmat

Edellisvuotiseen tapaan vuoden vaihtuessa on hyvä katsoa hetki taaksepäin - blogissa se tarkoittaa luetuimpien bloggausten listaamista.

Miltä näyttää vuoden 2016 top 5 blogin silmin?5. Maitoallergia selätetty!

Yksi blogihistorian parhaita bloggauksia; aiheen takia. Maitoallergian selättäminen vaikutti niin paljon arkeen ja ruuanlaittoon - positiivisella tavalla. Nyt reilu puoli vuotta myöhemmin, maitoallergia tuntuu hyvin etäiseltä muistolta. Ja hyvä niin!
4. DIY-joulukalenteri 2016

Tämänvuotisesta joulukalenterista kirjoittelin heti tuoreeltaan; päivä sen jälkeen, kun joulukalenteri valmistui. Myös joulukalenterin sisällöstä kirjoitin blogiin toissapäivänä, mutta se ei ole ehtinyt vielä saamaan kovinkaan montaa lukukertaa.
3. Jouluaskarteluna lumiukko

Bloggauslinkkien jakaminen erääseen askarteluryhmään vaikuttanee aika selvästi blogin kärkiviisikkoon - kovin askartelupainotteisia kun nämä suosituimmat kirjoitukset ovat. Mutta väliäkös sillä. ;) Joulukalenterin luukusta löytyneiden tarvikkeiden voimin tehtiin neidin kanssa ihastuttava lumiukko. Joka muuten tulee pääsemään hyllylle koristeeksi vielä seuraavana jouluna - ja sitä seuraavana ja sitä seuraavana...
2. Joulukorttiaskartelua vuosien tauon jälkeen

Tämän vuoden joulukorteistakin bloggasin, mutta nämä vuoden takaiset kortit ovat ehtineet saamaan huomattavasti enemmän lukijoita. Olivathan nämä lumiukkokortit hurmaavat - mutta sen verran suuritöiset, että samanlaisia en tule enää koskaan tekemään. :D
1. Lumiukkosoppaa päiväkodin tädeille

Luetuimpana bloggauksena tänä vuonna oli lumiukkosoppa! Ihan reilusti kärjessä; nopeasti laskien n. 30 % enemmän lukukertoja kuin kakkossijalla olleella bloggauksella. Sinänsä hauskaa, että juuri tänään pikkuneidin kanssa keitettiin hänen joululahjakseen saama lumiukkosoppa. :)


Ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille blogin lukijoille! Mistä aiheista sinä haluaisit lukea tulevana vuonna?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!