keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Nachovuoka

Aina ennen meidän perheessä "herkutteluruokana" toimi tortillat. Pikkuneiti ei tortilloista paljoa perusta (tai siis, haluaisi syödä pelkkää tortillalevyä ilman täytteitä...), joten viime aikoina tortilloita on tullut tehtyä kohtuullisen harvoin. Ehkä niihin on jo tietyllä tapaa kyllästynytkin.

Viime aikoina paras herkutteluruoka onkin ollut nachovuoka, joka maistuu koko perheelle. Ja joka on aivan superherkullista!

Tämä perus-resepti on aivan paras nachovuokaan - toki sitä on nyt jo sen verran monesti meillä tehty, että kenties pian pitää alkaa modaamaan ja testailemaan muunkinlaisia nachovuokia. Mutta tämä vaan on niin superhyvää!



Ainekset:
nachoja (Huom! Ehdottomasti niitä kolmion muotoisia!)
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 pss tacomaustetta
1 prk salsaa
1 prk cheddar-juustokastiketta
150 g juustoraastetta
1-2 prk creme fraichea

Kuutioi sipuli. Paista jauheliha ja sipulikuutiot pannulla. Mausta tacomausteella.

Levitä nachot limittäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pieni nachopussillinen kokonaan, isommasta pussillisesta reilu puolet.

Ripottele nachojen päälle jauheliha tasaisesti. Levitä päälle kökkäreinä tasaisesti ensin salsaa, sitten cheddarkastiketta. Ripottele koko komeuden päälle juustoraastetta.

Paista 175 C n. 10-15 min, kunnes juustoraaste on sulanut.

Levitä päälle ennen tarjoilua creme fraichea tasaisesti (kuvasta creme fraiche vielä puuttuu). Tarjoa salaatin kera.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!