keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Äitiyspakkaus saapui - vähän erilaisena tällä kertaa!

Kirjoittelin jo aiemmin äitiyspakkauksesta ja siitä, että tällä kertaa päädyttiin ottamaan avustus pakkauksen sijaan.

Muistoarvon takia halusin kuitenkin jotain äitiyspakkauksen tuotteita itselleni. Muutaman vaatteen ja pakkauksen lelun löysinkin äitiyspakkauskirppiksen kautta (kätevästi samalta myyjältä!) ja nämä kotiutuivat meille jo muutama viikko sitten.

Näiden lisäksi halusin ehdottomasti äitiyspakkauslaatikon, luonnollisesti tämän vuoden kuosilla. Esikoisen vauva-aikaan äitiyspakkauslaatikko toimi kätevästi isojen vaatteiden säilytyspaikkana ja nyttemmin muistojen laatikkona, johon olen säilönyt vaatteiden lisäksi kaikennäköistä muutakin tavaraa vauva-ajalta ja hieman sen jälkeenkin. Halusin ehdottomasti myös tälle tulevalle lapselle samanlaisen muistojen laatikon ja äitiyspakkauslaatikko sopii siihen tarkoitukseen parhaiten.

Äp-laatikoita on jonkin verran näkynyt myynnissä etenkin tuolla äitiyspakkauskirppiksellä ja olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti yrittänyt laatikkoa itselleni etsiä loppukesästä asti. Suurinpiirtein 10 e hinnalla on näyttänyt olevan laatikoita kaupan ja se kuulostaa omaan korvaan oikein sopivalta hinnalta laatikosta. Ei vaan toistaiseksi ole tullut vastaan mistään tästä lähistöltä; postitettuna kun laatikkoa ei kannata ostaa, postikulut ovat sen verran kovat tuollaiselle laatikolle...

Kun paikalliselle fb-kirppikselle viime viikolla tuli myyntiin äitiyspakkauslaatikollinen vaatetta, kysyin tietysti heti kärppänä, onko laatikko kaupan. Kuului kuulemma kauppahintaan. Kun hintapyyntönä oli 20 euroa laatikosta + laatikollisesta 50-80 koon vaatetta + muovipussillisesta saman kokoluokan vaatetta, ei tarvinnut kauaa harkita, ostanko. :D

Itse ajattelin, että kun 10 euroa olisin ollut valmis maksamaan pelkästä laatikosta, on se jäljelle jäävä 10 euroa aika pieni hinta tuollaisesta vaatemäärästä. Aivan sama millaista vaatetta se on ja tuleeko käytettyä vai ei. Rehellisyyden nimissä; ainakaan määrällisesti ei enää meillä olisi vauvanvaatteelle tarvetta - sen verran on tässä parin viime kuun aikana tullut shopattua!

Ja niin, sen lisäksi että hinta oli edullinen ja nämä olivat varmaan jo muutenkin yhdet parhaista kirppiskaupoista ikinä, liittyi tähän vielä pari extrajuttua, jotka vahvistivat tätä tunnetta. No, ensinnäkin se, että myyjä halusi antaa kaupan päälle vielä muovipussillisen vauvalakanoita - välttämättä niille(kään) ei olisi ollut tarvetta, mutta otin kuitenkin. Sen lisäksi kun myyjän kanssa viestiteltiin noudosta, hän kyseli missä asun ja haluanko että tuo vaatteet meille samantien. Noin puoli tuntia kauppojen sopimisen jälkeen oli siis vaatteet kannettuna kotiovelle! Ihan uskomattoman hyvät kaupat!Vaikka tämä osto olikin vähän sika säkissä -tyyppinen ja ei varmastikaan kaikki vaatteet ehdi tulla meillä käyttöön (koska muutakin vaatetta on varmaan saman verran :D ), olen laatikon sisältöä tutkiessani todennut, että eipä ollut todellakaan mikään huono kauppa.

Joo, mukana on aika käytettyä, kulunutta ja venynyttä vaatetta sekä sellaista vaatetta, joka ei omaa silmääni miellytä, enkä todennäköisesti koskaan tule niitä vauvalle pukemaan. Mutta sitten taas vastapainoksi laatikossa on erittäin hyväkuntoista ja vähänkäytettyä vaatetta, sellaista jota olisin voinut muutenkin ostaa. Ja pelkästään niistä ihanimmista olisin ollut valmis maksamaan yhteensä reilusti enemmän kuin kympin!

Uutta ja käyttämätöntä aiemman vuosimallin äitiyspakkaus-vaatetta, Me&I:n velourhousut, perusvaatetta (H&M ja vastaavat) joka ei varmasti ole ollut montaa kertaa päällä... Ja ne huonoimmatkin vaatteet menevät vähintäänkin varavaatteina - siltä varalta, että jostain syystä vaatevalikoima loppuisi kesken (johon en kyllä jaksa uskoa, on taas sen verran lähtenyt käsistä vaatteiden ostelu).

Kuvailin vaan muutamia vaatteita tästä vaatevuoresta. Ne kaikkein ihanimmat ja hyväkuntoisimmat. Ne mitkä satavarmasti meillä päätyvät käyttöön. Näiden lisäksi siis varmaan +100 vaatetta kuului kauppaan, joten pakko toistaa itseäni - ei todellakaan ollut mikään huono kauppa!

Samanlaiset Me&I:n velourit bongasin juuri FB-kirppiksellä hintaan 12e spk.

Tällaisen olisin voinut ostaa muutenkin! :D

Vaikken Batmania fanitakaan, onhan tämä asu nyt aika suloinen!

Nämä oli jo vähän isompaa kokoa, mutta menee talteen odottamaan vauvan kasvua. :)


Lämpimiä takkeja/huppareita ei voi olla liikaa!

Perusbodyja ainakin Meean kanssa kului kiitettävä määrä; välillä sai heittää useamman päivässä pyykkikoriin. 

Ja lisää perusbodyja. Tuo traktori-body oli jo vähän haalistuneempi, mutta kuosi on niin hauska, että päätynee käyttöön silti. :) 

Tämä oli yksi Meean lempivaatteista tässä vaatesatsissa. Hän on muutenkin ollut aika fiiliksissä vauvanvaatteista. :) 

Nämä tosiaan tuntuvat aivan käyttämättömiltä, ei välttämättä ole käyttöönottopesuakaan tehty. Vuoden 2016 pakkauksesta, samoin yksi ylemmän kuvan body. Lisäksi laatikosta löytyi saman vuoden vanuhaalari, ulkoasusteita sekä todennäköisesti muutamat housutkin on 2016-pakkauksesta kotoisin. 

Perushousuja - varmasti pääsevät käyttöön. Nämä tosiaan saattaisi myös kuvien perusteella olla 2016-pakkauksesta. 

Lämpimämpää vaatetta talveksi. :)

Olen jotenkin mieltynyt nyt turkoosiin, joten tämä asu kolahti myös!


Näiden vaatteiden myötä varmaan selvinnee blogin lukijoille myös tulevan vauvan todennäköinen sukupuoli. ;) Rakenneultra tosiaan paljasti sukupuolen melko varmaksi ja sen mukaan on nyt vaateshoppailutkin tehty.

Olen blogiin mietiskellyt jotain "It's a boy" -tyyppistä bloggausta, mutta kun en siihen oikein otsikon lisäksi keksinyt mitään muuta merkittävää sisältöä, on tämä sukupuolen "julkistaminen" ihan kätevä hoitaa näin. ;) Saapahan sitten jatkossa täyttää blogiakin niillä vauvanvaate-aiheisilla bloggauksilla; toistaiseksi kun olen niidenkin kanssa vähän himmaillut sinisävyisyydestä johtuen - vaikka paljon kaikenlaista ihanaa on jo tullut ostettua!


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!