lauantai 30. tammikuuta 2016

1,5-vuotiaan lahjavuori ja mieluisimmat joululahjat


Joulusta on jo tovi aikaa, mutta vasta nyt ehdin syventyä tarkemmin esittelemään pikkuneidin joululahjoja. Niitä tulikin sellainen nippu, että meinasi äidin päätä huimata. Lähinnä siis se, että mihin ihmeeseen ne kaikki saadaan mahdutettua. :D

En ala kaikkia lahjoja käymään yksitellen läpi, mutta muutaman haluan nostaa esille. Nämä siis niitä mieluisimpia - joko pikkuneidin tai äidin mielestä. :)
Leikkikeittiö on tottakai pakko mainita joululahjoista ihan ensimmäisenä. Se oli meidän joululahjaostoksistamme isoin (sekä kooltaan että euroiltaan). Ja on se kyllä ollut varmaan leikityinkin. Hieman tuunattu Ikean Duktig-leikkikeittiö (tuunauksesta lisää blogissa myöhemmin!) on kyllä leikeissä mukana päivittäin; Meea kokkaa hellalla tai mikrossa äidille, isille ja Artulle ruokaa ja välillä maistelee vähän itsekin. Kun leikkikeittiön lisäksi paketeista paljastui vielä ruuantekovälineitä ja iso satsi ruokia, on leikkeihin saatu kyllä paljon touhua!Junarata on toinen lelu, joka on ollut kovassa käytössä viime viikkoina. Aluksi se ei kiinnostanut Meeaa lainkaan ja ei se vieläkään mikään sellainen lelu ole, jonka parissa neiti jaksaisi pitkään touhuta. Johtuen ehkä pitkälti siitä, että meillä on vaan yksi perustylsä rata, eikä mitään jänniä lisäosia. :D Mutta lähes joka päivä se junarata-lelulaatikko kaivetaan esiin ja kasataan rata.

Röhkivä possu ja kävelevä koira olivat niitä lahjoja, jotka kauhistuttivat äitiä eniten. Lähinnä niiden oletettavan lyhyen elinkaaren takia. Possu ja koira ovatkin olleet säilytyksessä Meean hyllyn päällä ja ne otetaan lattialle kävelemään vain tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Johtuen siitä, että Meea ei vielä ymmärrä, ettei possua saa halata sen kävellessä tai koiran jalasta saa pitää kiinni. Ehjinä ovat toistaiseksi kyllä pysyneet, ihan hyvä!

Toiset hyvin leikityt pehmolelut ovat olleet Pocoyo-sarjan hahmot - Pocoyo kun on Meean ehdoton lemppari lastenohjelmista! Elli ja Napero ovat Meean lempparit itse sarjassa, mutta Luppa-hauva on ehkä ollut eniten leikeissä mukana.


(Ihan sivuhuomautuksena pakko mainita, että nämä tilasin Kiinasta eBaystä - ja harkitsin piiiiiiitkään uskallanko tilata; sen verran huonoja juttuja kuullut kiinantuotannosta. Mutta lelut on onneksi varustettu CE-merkinnällä - sillä oikealla, eikä China Exportilla - ja ne on pitkään ja hartaasti pesuaineella jynssätty ennen joulupakettiin käärimistä. Pehmolelut eivät onneksi mene enää suuhun, joten eiköhän äitikin voi turvallisin mielin antaa Meean näillä leikkiä. On ainakin tyttö aika onnellinen näistä - eikä niitä mistään muualta olisi saanut ostettua!)

Ulkoleluista Meea sai pulkan ja lumilapion. Heti joulun jälkeenhän se oikea talvi alkoi, joten ihan hyvään aikaan nämäkin tulivat!

Tavaralahjoista voisi mainita ainakin säkkituolin, joka nököttää nyt olohuoneessamme. Ihan hirveästi ei neiti siihen ole vielä malttanut istua ja rauhoittua (vaikka televisiota katsomaan), koska hän nyt ei muutenkaan hirveästi istu ja rauhoitu. :D Mutta halailukaverina ja heittäytymispaikkana säkkituoli on ollut loistava.Niin ja paljastuihan sieltä lahjapaketista myös tulevaa junnusänkyä ajatellen junnupeitto, -tyyny ja -lakanat. Ei taaperolle mieluisimpia lahjoja, mutta äidille kyllä! Junnusänky on itse asiassa jo varastossa odottamassa patjojen ostamista, joten nämä lahjat pääsevät käyttöön piakkoin!

Vaatelahjat olivat "älä osta" -toivelistallamme ja niitä onneksi tulikin aika vähän. Ja nekin mitä tulivat, olivat oikeastaan aika tarpeellisia. Kylpytakki, satiininen yöasu, pipo, kypärälakki ensi talvelle... Niin ja ihana juhlamekko ja bolero!


Oli muuten vaikea pysyä muutamassa saadussa joululahjassa; pakko myöntää, että kirjoitin tänne oikeasti useammastakin lahjasta, mutta karsin vielä ennen julkaisua muutaman pois. :D Muutamasta kyllä pakko kirjoittaa (tai ainakin yrittää ehtiä kirjoittaa) ihan oma bloggauksensa lähiviikkoina - tämä oikeastaan oli se ajatus, minkä vuoksi raaskin karsia ne tästä yhteydestä pois. :)

Mitkä olivat teidän taaperoiden mieluisimpia joululahjoja?

"Apua, miten paljon lahjoja!"


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!