torstai 20. heinäkuuta 2017

Vauva tulee taloon

Viime aikoina mielessä on ollut yksi tärkeä bloggausaihe, mutta halusin odottaa, ennen kuin asiasta blogissa kerron. Asia jäikin osittain tarkoituksella hieman taka-alalle jo senkin takia, että väsymyksen ja pahoinvoinnin takia koko bloggaaminenkin on jäänyt to-del-la vähäiselle (kuten ehkä on huomannutkin tästä blogin hiljaisesta postaus-tahdista...). Enkä kyllä muutenkaan vielä pari kuukautta sitten asiasta olisi halunnut täällä vielä kirjoittaa.

Mutta - kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:Meeasta on siis tulossa isosisko ja vauva saadaan perheeseen marraskuussa.

Massu on jo pitkään ollut niin iso, ettei tätä asiaa kamalasti ole voinut salailla. Nyt kun viimeviikkoinen rakenneultrakin on takana, tuntui sopivalta ajankohdalta blogissakin asiasta kertoa.

Blogin suhteen mielessä onkin tällä hetkellä lukuisia vauva-aiheisia bloggauksia, joten suurena vaarana on, että blogi hetkellisesti muuttuu taapero/lapsiperhe-blogista puhtaaksi vauvablogiksi. ;) Lähestulkoon julkaisuvalmiina on nyt jo useampi bloggaus ja ajatuksen tasolla vielä muutama lisää - ne ovat vaan odottaneet tämän "julkistamisbloggauksen" esilletuloa.

Nyt kun asia on kerrottu, voi vauva-aiheistakin alkaa blogata. Ja voin luvata, että sitä asiaa kyllä riittää! :)


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

2 kommenttia:

  1. Oi että, onnea oikein paljon! Itsellä jo lapsiluku täynnä mutta kivaa silti seurailla vauvajuttuja täältä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!