maanantai 10. marraskuuta 2014

"Lasten purkkiruoka on monikansallisten yritysten tuottama ravinneköyhä valmiste"

Oon aiemminkin kirjoitellut useampaan otteeseen kotitekoisista soseista - sekä syistä, miksi itse suosin niitä purkkiruokien sijaan.

Vaikka asiaa on tullut aiheesta paljon, ei tämä silti ole minulle mikään elämän tärkein asia. Ruokajutut nyt vaan tälä hetkellä ovat yksi tärkeimpiä (ja jokapäiväisiä) Meean elämää koskettavia asioita, joten siksi ne ovat mielessä usien. Minusta purkkiruuat ovat hyvä apu etenkin reissussa - kunhan eivät ole pääasialline ravinto lapselle. Fanaatikoksi leimautumisen mahdollisuudesta huolimatta; pakko jakaa tämä linkki, jonka bongasin tutun fb-seinältä. 

Jos et jaksa lukea koko juttua, niin tässä tiivistelmä; lasten purkkiruoka ei ole ruokaa.

Vaikka meillä nykyään purkkiruuattomuus on enemmänkin pakko kuin valinta (lue, miksi), tämän artikkelin luettuani olen entistä vahvemmin sitä mieltä, että mieluummin valitsen kotitekoisen soseen purkin sijaan. En minä itsekään niistä eineksistä tykkää, joten miksi syöttäisin niitä lapsilleni?

Aiempaan bloggaukseeni viitaten; kun soseiden teko itse kuitenkin on niin helppoa, kohtuullisen vaivatonta ja edullista, miksi purkkiruokien suosio on niin suurta? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!