maanantai 3. marraskuuta 2014

180 astetta unta

Pikkuneiti on jo jonkin aikaa pyörinyt sängyssään ihan älyttömästi. Selältään mahalleen tai toisinpäin neiti ei vielä nukkuessaan ole mennyt (vaikka nämäkin taidot on opittu hiljattain), mutta hän pyörii akselinsa ympäri - lähes joka yö.

Yleensä siinä vaiheessa, kun itse menen nukkumaan, on neiti kääntynyt pinnasängyssä 180 astetta. Eli siis pää on jalkopäässä ja jalat tyynyn kohdalla. Tosin tyynyä (eli tyynyliinaa) ei olla voitu enää hetkeen käyttää, juurikin tästä syystä. 

Välillä pyöriminen on jatkunut yön aikana vielä niin, että aamuun mennessä neiti on taas sängyssä oikein päin. Eli ainakin se 360 astetta on yön aikana pyöritty; voihan olla että Meuska on tehnyt useammankin täysympyrän. 

Ei ikinä aamulla tiedä, että mistä kohtaa sänkyä neiti löytyy - ja mihin ilmansuuntaan jalat osoittavat. 

Olen myös itsekseni miettinyt huvittuneena, että olisi melkoista, jos itsekin pyörisi samalla tavalla nukkuessaan. Voisi se olla hieman outoa herätä aamulla naama miehen varpaiden vierestä - omat varpaat tyynyllä. Saati sitten lattialta, jos sinne asti olisi pyöriessään päätynyt, kun ei omassa sängyssä ole niitä pinnoja suojaamassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!