torstai 13. marraskuuta 2014

Puolivuotiskuvaus

Halusin ikuistaa Meean laadukkaisiin otoksiin jo vauvaiässä (lue: ennen 1-vuotispäivää), joten käytiin viime viikolla puolivuotiskuvauksissa.

Studio Varjo on tuttu minulle työn kautta, joten kuvauspaikan valinta ei tuottanut ongelmia. Kyseisen firman ja sen kuvaajan Pasin ottamat kuvat eivät ole niitä peruspönötyskuvia studiossa, vaan niissä on särmää ja persoonaa. 

Kuvaukset sujuivat hienosti, vaikka aamulla vauvauinnissa itsensä väsyttänyt neiti olikin unessa vielä kun saavuimme kuvauspaikalle. Ensimmäisenä suunnitelmana olikin itse asiassa hyödyntää unta ja napata ekat kuvat nukkuvasta Meeasta - joka luonnollisesti heräsi heti, kun kuvauspaikka tätä varten saatiin kuntoon. :)

No, hereillä olevasta Meeastakin saatiin ihan hyvät kuvat. Alla muutama otos todisteeksi. :)

Vielä pysytään paikallaan, vaikka on jo kova into eteenpäin. 
Kukkuu!
Tuijotuksen kohteena äiti. 
Ikkunalaudalla kujeilemassa.
En olisi uskonut, että meidän pirpanasta saa näinkin seesteisen kuvan. 

Hienoja kuvia saatiin ja olen kyllä erittäin tyytyväinen näihin otoksiin. Etenkin, kun ikkunalaudalla istuskeleva Meea ei oikeasti vielä osaa ihan kunnolla istua. :D

Niin ja saatiin lopuksi pari joulukuvaakin tonttulakki päässä. Mikäli suunnittelemani lapsi+koira -joulukorttikuvaus kotioloissa ei onnistu (lapsesta tai koirasta johtuvista syistä), on niissä varavaihtoehto tämän vuoden joulukortiksi. Montaa näitä (onnistuneita) kuvia ei tullut, kun kuvausten loppuvaiheessa iski jo väsy - kuten alla olevasta kuvasta näkyy. :)

Kuvausten viimeinen otos ja uupunut malli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!