tiistai 17. toukokuuta 2016

Parhaat kanawrapit

No, myönnettäköön - en ole kanawrappeja kovin monella ohjeella tehnyt. Mutta tämä kyseinen ohje on kuitenkin niistä kirkkaasti paras.

Muistelisin, että tein näitä wrapeja ensimmäisen kerran tupareihimme vuonna 2009. Siitä asti on resepti kulkenut mukana ja näitä kyseisiä wrapeja oli tarjolla jopa häissämme! Nyt tosiaan viimeisimpänä wrapeja tein Meean synttäreille - ja kyseisen tarjoilubloggauksen kommenteissa pyydettiin reseptiä jakoon. 

Fyysistä reseptiä ei ole enää tallella, enkä enää edes muista mistä sen alunperin löysin. Ohje on kuitenkin niin helppo ja jäänyt takaraivoon niiden "muutaman" kokkailukerran ansiosta, että wrapien teko onnistuu ulkomuistista. Vaikka nytkin aikaa edellisestä wrap-kerrasta oli jo kauan (varmaan vuosi?), muistui ohje hyvin mieleen. Tai ainakin maistui aika samalta kuin aiemminkin, että kyllä ne wrapit varmaan näin tehtiin. ;)Kanawrapit


2 pkt tortillalevyjä
450 g hunajamarinoituja broilerin fileepihvejä/rintafileitä
1 prk Curry Mango Saucea
1 prk ananasmurskaa
1 punainen paprika
1 ruukku jääsalaattia

Paista kanat paistopussissa ohjeen mukaan. (Itse paistoin usemman tunnin, pussin kulmaan leikkasin saksilla reiän.)

Anna kanojen jäähtyä. Voit sillä aikaa pilkkoa paprikan pienenpieniksi kuutioksi ja repiä salaatin pieniksi palasiksi.

Pilko jäähtyneet kanat pienenpieniksi kuutioksi. Sekoita kanamurujen joukkoon kastike ja ananasmurska. 

Jaa kanatahna tortillalevyille. Levitä tahna tortillalevyille kauttaaltaan; painele lusikan pohjalla tiiviisti tortillalevyyn. Ripottele päälle paprikakuutiot ja jääsalaatti tasaisesti.

Rullaa tortillat tiiviiksi kääröiksi. Asettele esim. leikkuulaudan päälle tiiviisti vierekkäin/päällekkäin ja kääri koko komeuden ympärille tiukasti kelmu. Laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi / yön yli (itse teen nämä aina edellisenä päivänä valmiiksi).

Ennen tarjoilua leikkaa tortillapötköt kahtia vinottaisella leikkauksella.

Jos testaat näitä, käy kommentoimassa, miten onnistui ja miltä maistui! 

2 kommenttia:

  1. Hei kiitoa ohjeesta!!! :) ehdottomasti menee testiin. Oletko lämmittänyt näitä ennen tarjoilua yhtään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tarjonnut nämä aina jääkaappikylmänä. Maistuu myös huoneenlämpöisenä, jos ovat hetken jo olleet pöydällä ennen tarjoilua. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!