sunnuntai 22. toukokuuta 2016

2-vuotiaan synttärilahjat

Vielä viimeinen (?) synttäriaiheinen bloggaus.

Juhlista on kulunut nyt kuukausi ja jota kuinkin kaikki lahjat on ehditty jo testaamaan. Lahjoja tuli taas iso kasa, vaikka totesinkin ennen juhlia, että a) Meea ei tarvitse mitään ja b) meille ei mahdu mitään.En ihan jokaista lahjaa käy läpi (ja itse asiassa yllä olevasta kuvastakin jäi puuttumaan pari...), mutta nostan sieltä muutaman esille - ihan jo senkin takia, jos joku löytäisi tästä hyviä vinkkejä 2-vuotislahjaksi. Valtaosa näistä olikin jo mainittuna aiemmassa "Mitä 2-vuotias haluaa synttärilahjaksi" -postauksessani - mutta sehän todistaa sitä, että nämä olivat oikeasti hyviä lahjoja/lahjaideoita. ;)

Ihan ensimmäisenä täytyy nostaa esille mummilta ja vaarilta saadut Puky-potkupyörä ja kypärä, jotka olivat tulevaa kesää ajatellen ihan hittilahja. Potkupyörästä ehdinkin jo kirjoittaa bloggausta aiemmin; silloin tosin potkuttelukokemukset olivat vielä vähäiset, kun neiti totesi "Meea ei kokeile". Pyörä on tällä hetkellä sisällä ns. testikäytössä. Meealla on vielä vähän hapuilevaa se potkupyörän käyttö, mutta nyt jo menee itse ottamaan pyörän ja potkuttelee sillä muutaman metrin matkoja; tai oikeastaan aina siihen asti, kunnes tulee este/seinä vastaan ja pyörä pitäisi kääntää. Eiköhän tästä vielä kesän kuluessa oiva menopeli tule pihalle. Niin ja se kypärä - tulee varmasti tarpeeseen potkutellessa! Meillä ei kypärää aiemmin ollutkaan, mutta lahjaksi saadulla Pikku Myy -kypärällä kelpaa ajella. :)
Synttärilahjoista käytetyimmät ovat olleet kummeilta saatu Aquadoodle ja mummulta ja papalta saatu piirtotaulu. Kumpikin piirtoväline on myös äidin mieleen, sillä piirtämistä ei tarvitse niin paljon vahtia. Piirtotaulua ei oikeastaan ollenkaan; kynällä voi piirtää vaan alustaan ja Meea onkin aika paljon tällä piirtänyt - kerran on testattu piirtotaulua jopa autoviihdykkeenä. Aquadoodlessa kynän sisällä on vaan vettä, joten silläkään ei ihan hirveästi voi sotkea, vaikka piirtäisikin ohi alustasta. Tai no, on Meea kertaalleen kokeillut piirtämistä pleikkarin päälle, joka ei ehkä ole ihan paras paikka vedelle...
Myös Duplot - joita lahjaksi tuli mummulta ja papalta kaksi pakettia - ovat olleet kovassa käytössä. Erityisesti heppa-duplopaketti oli mieluinen, sillä Meeahan on jo pitkään ollut heppatyttö. :)Palapelit ovat alkaneet kiinnostamaan viime aikoina, niitä tulikin lahjaksi kaksin kappalein kummisedältä. 50 palan heppapalapeli on vielä vähän vaikea (jopa äidille, joka kertaalleen joutui sen kokoamaan Meean levittäessä koko palapelin...), mutta prinsessa-palapeli kootaan yhdessä monta kertaa viikossa.Meiltä löytyy entuudestaan Soiva Laulukirja, ja nyt mummilta ja vaarilta lahjaksi saatu Herra Hakkaraisen Unilaulukirja on myös ollut kovassa käytössä. Nämä ovat kyllä mahtavia apuvälineitä äidille, joka ei a) osaa laulaa ja b) muista lastenlaulujen sanoja ulkoa.Ja vaikka pehmoleluja on jo pilvin pimein (Ikean Stuva-penkin laatikko täpötäynnä!), ne ovat varma lahjavalinta varmaan minkäikäiselle lapselle tahansa! Meea sai kolme pehmolelua; Pekka-kissat molemmilta isovanhemmilta ja hauvan kummeilta. Jokaista pehmolelua on halittu, pusittu ja otettu unikaveriksi. :)


Itse voitin Jollyroomin arvonnasta ihanan talohyllyn hieman ennen Meean synttäreitä, joten tämä luonnollisesti päätyi synttärilahjaksi neidille. Hyllyn sisustaminen on vielä hieman kesken; piti ensin myydä lipasto pois huoneesta tilaa viemästä synttäreiden jälkeen.


Näiden lisäksi Meean lahjojen joukossa oli (kesä)vaatteita, leikkisilitysrauta, ruokailuvälineet, talutusreppu, tuulihyrrä, jakkara, hiuskoristeita, yövalo, paperinukke, karkkia ja helium-ilmapallo.

Loppuun pakko nostaa vielä esiin nämä ihastuttavat työnaisen hanskat, jotka Meea sai kummisedältään. Ihan huippu lahja; niin humoristisuuden kuin käytännöllisyydenkin kannalta. Sitä en tiedä, raaskiiko näitä ottaa käyttöön, kun ovat niin ihastuttavat. :)Mitkä ovat teillä olleet lapsen tai äidin suosikit 2-vuotislahjoissa?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!