tiistai 20. tammikuuta 2015

Taaperon kanssa syömässä: Classic American Diner (Jyväskylä)

Uusi hieno blogisarja on vähän unohtunut. Muistui mieleen viikonloppuna, kun käytiin ulkona syömässä. Mutta tässä siis kirjoitus, josta idea blogisarjasta lähti liikkeelle. :)

Käytiin jouluostosten lomassa syömässä Jyväskylän Classic American Dinerissa - ekaa kertaa Meean kanssa.

Vaikka asiakaspaljoudesta ja ilmeisesti huolimattomuudesta johtuen ruokien kanssa kesti (mm. meidän jälkeen tulleet saivat tilata reilusti ennen meitä) ja asiakaspalvelu oli vähän mitä oli, ruokailukerta oli kuitenkin vauvanäkäkulmasta ajateltuna varsin onnistunut.

Löysimme paikan pienen leikkipaikan vierestä. Lähistöllä oli myös kasa syöttötuoleja sekä mikro. Eli kaikki tärkeimmät. Syöttötuoli oli halpisversio Tripp Trappista, eli oikein hyvä ja tukeva istua. Meidän syöttiksessä pomppiva neiti kun ei oikein tahdo pysyä niissä puisissa vanhanmallisissa tuoleissa tukevasti istumassa. Vähän isomman lapsen kanssa istuminen leveillä nahkapenkeillä varmaan luonnistuisi myös.

Rattaat mahtuivat jotenkuten pöydän viereen, mutta vähän ahdasta siihen käytävälle niiden vuoksi tuli. Eikä yläkorokkeella oleviin pöytiin meillä olisi ollut rattaiden kanssa edes asiaa, joten pöytävaihtoehdot olivat vähän rajalliset.

Ruokia odotellessa oli aikaa leikkiä tolpan kanssa.


Ns. "lasten paikka" ravintolassa oli, mutta sitä ei ollut mitenkään erityisemmin merkitty. Tai siis, se ei suoraan ulko-ovelta katsoen iskenyt silmään, vaan jouduttiin vähän aikaa haahuilemaan istumapaikkaa etsien juuri niitä syöttötuoleja etsien.

Lastenhoitovessoja oli vaan yksi ja sekin oli varattu silloin, kun sinne yritimme mennä. Jonottaa joutui käytännössä ravintolassa, eli pahimmillaan kitisevän lapsen kanssa häiritsisi siinä muita ruokailijoita seisomalla heidän pöydän vieressään. Lastenhoitovessa oli ihan perus, ei mitään erityistä tai mainittavaa - mutta ei toisaalta suurempia moitteitakaan. 

Pähkinänkuoressa:
Tilavuus: 4/5
Syöttötuoli: 5/5
Lasten huomioiminen 4/5
WC-tilat: 3/5

---

Koska sarja on vasta alussa, toivoisin kommentteja sarjaan liittyen. Mistä muista asioista haluaisit lukea ruokailuun liittyen? Mitä muita asioita toivoisit arvosteltavan pähkinänkuoressa? Mitkä sinulle ovat tärkeimpiä seikkoja ruokailussa vauvan kanssa? Ainakin kohta "lapsen ruoka" tulee mukaan siinä vaiheessa, kun Meeakin pystyy normaalia ruokaa popsimaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!