torstai 27. lokakuuta 2016

Mukana Kaksplussan kauneimman lastenhuoneen äänestyksessä!

Kaksplus järjestää kauneimman lastenhuoneen äänestyksen, johon valittiin mukaan 18 bloggarin lähettämät lastenhuone-kuvat. Myös Pirppunen-blogi ja Meean huone on mukana kisassa!Meidän lastenhuonehan ei ole vielä valmis (voiko se ikinä olla?), eikä todellakaan mikään sisustuslehtien mukainen - mutta aika hienoa, että tultiin valituksi mukaan kisaan!

Aika kovassa seurassa kyllä ollaan; mukana on blogeja joilla on paaaaaaljon enemmän lukijoita kuin tällä blogilla. Lisäksi kisailemassa on aivan uskomattoman ihastuttavia lastenhuoneita; meinasin kirjoittaa tähän, mikä on oma suosikkini (Meean huoneen ohella tietysti), mutta en osannutkaan valita. :D Tosi ihania yksityiskohtia monessakin lastenhuoneessa!

Koska taso on kova, tässä ei todellakaan olla kisailemassa voitosta. Mutta onhan se nyt silti hauskaa saada vähän näkyvyyttä blogillekin Kaksplussan sivuilla. :)Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - meinasin itse asiassa itse jättää osallistumatta koko kisaan, kun en osannut valita sopivaa kuvaa. Siis vaan yhdellä kuvalla pitäisi näyttää koko huone! Toki mukaan sai kirjoittaa tekstinpätkän, mutta voi olla, ettei kovin moni noita tekstejä käy edes lukemassa. Omasta tekstistäni jouduin jättämään pois laajemman selostuksen oman lapsuuteni retropöydästä, kätevästä lelujen säilytyksestä Kallax-hyllyssä, koiran ja taaperon yhteisestä naapurikyttäyspaikasta sekä uusimmasta lisäyksestä huoneen sisustukseen pilvihyllyjen muodossa - koska kyseiset asiat eivät tuossa kisakuvassa näy! Vaikka tärkeitä juttuja pikkuneidin huoneen sisustuksessa ovatkin.

Omassa blogissa on kuitenkin mahdollisuus useammallekin kuvalle, joten tässä vielä alla muutama kuva pikkuneidin lastenhuoneesta. Tuoreimman lastenhuone-aiheisen bloggauksen voit lukea täältä.

Äänestysaikaa lastenhuonekisassa on 3.11. asti - käy äänestämässä omaa suosikkiasi täältä.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!