torstai 23. huhtikuuta 2015

Ihana sisustustaulu pikkuneidin seinälle!

Jo aiemmin kehuin Babyland-verkkokauppaa, josta sain hyvää palvelua pariinkin otteeseen. Tässä bloggauksessa kiitokset menevät MinäIte-sisustuskuville.

Bongasin kyseisen firman Facebookin vauvaryhmästä ja ihastuin välittömästi tuotteisiin. Ihania sisustustauluja; valmiilla pohjilla tai omilla toiveilla. Eikä hintakaan päätä huimaa; esim. A4-kokoinen taulu maksaa 15 euroa. Ja hinta sisältää siis sekä toteutuksen että taulukehykset! 

Itse pähkäilin pitkään millaisen taulun pikkuneidin huoneeseen haluan. Valinta oli vaikea, koska huone ei ollut vielä valmis, enkä ihan tarkkaan tiennyt, mille seinälle taulun sijoittaisin. Valintaa vaikeutti myös se, että ihania malleja oli liikaa ja olisin halunnut tilata ainakin kymmenen erilaista taulua! :D

Pääsyin sitten jättitauluun, jossa on neljä A4-kokoista kuvaa. 

Laitoin kuvatoiveeni ja -ideani fb-viestissä (oi kyllä, ihanan helppoa kommunikointia!) ja sain paluuviestinä juuri toiveideni mukaiset taulut! Muutama asia oli toteutettu eri tavalla kuin alunperin ajattelin, mutta näytti paremmalta kuin omat visioni. Pari pikkujuttua toivoin muokattavaksi vielä - kymmeneen kertaan vedoksia ihasteltuani - ja muutokset tehtiin pikavauhdilla. 
Sen lisäksi, että sain juuri haluamani kaltaiset taulut, kaikki tapahtui huippunopeasti! Näpyttelin tilausviestin su-iltana ja sain mallit katsottavaksi jo keskiviikkona. Loppuviikon aikana tehtiin muutokset ja alkuviikosta taulut lähtivät postin kuljetettavaksi. Ei siis tarvinut odotella missään kohtaa!Viime viikolla saatiin taulu seinälle asti! :)

Houkuttelisi tilata sisustustauluja muuallekin - tai ainakin tiskikone-magneetti, joka kertoo, onko koneessa puhtaat vai likaiset tiskit - mutta toistaiseksi olen malttanut mieleni. Fb:n uutisvirtaan päivittyvät kuvat uusista tauluista eivät auta asiaa. ;)

Tilasin itse asiassa samalla myös kummipojalle 2-vuotislahjaksi taulun; nyt kun lahja on jo omistajallaan, uskaltaa senkin kuvan julkaista täällä. :)

Traktoreista tykkäävälle kummipojalle oma taulu. :)


Suosittelen ehdottomasti tutustumaan valmiisiin malleihin fb-sivulla; löytyy kaikkea ihanaa kotiin kuin kotiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!