tiistai 10. marraskuuta 2015

Ekat Noshit

Olin muutama viikko sitten naapurissa elämäni ensimmäisillä Nosh-kutsuilla ja ostin myös elämäni ensimmäiset Noshit - jollei niitä muutamaa Meealle käytettynä edullisesti ostamaani vaatetta lasketa.

Olen kirjoittanut aiemminkin merkkivaatteista ja siitä, etten ymmärrä rahan tuhlaamista niihin. Samoilla linjoilla olen edelleenkin - vaikkakin nyt vaatteiden käyttöikä on jo pidempi ja siinä mielessä voisi jo yksittäisiä kalliimpia vaatteita ostaa.

Mutta siinä mielessä ihan hyvä, että näillä kutsuilla pääosassa oli juuri julkaistu naistenvaatemallisto ja omat ostoksenikin olivat enemmän äidille kuin tyttärelle. :D

Omaan vaatekaappiin Nosh-kutsuilta löytyi tämä ihana harmaa taskutunika.Kyseinen taskutunika on ollut päälläni nyt pari kertaa; töissä ja päiväkodin tutustumiskäynneillä/kerhossa. Ihan loistava valinta kumpaankin paikkaan! Siis erityisesti sen takia, että isoon taskuun saa säilöttyä puhelimen, nenäliinat ja muut tarpeelliset tavarat. Töissä niitä ei tarvitse kuljettaa kädessä siirtyessään palaverista toiseen (tai vaikka työhuoneesta keittiöön ruokkikselle) ja päiväkoti- ja kerhoreissuilla laukun voi jättää eteiseen ja "tärkeimmät" kulkee silti mukana. 

Töissä mainostin taskutunikaa jo (miespuoliselle) työkaverilleni, joka palaverista poistuessaan kasasi sylin täyteen läppäriä, kahvimukia, kyniä, puhelinta, kurkkukarkkeja... Kätevänä piti, mutta tuskin pukee itse päälleen. :D Ja kerhoillessa Meean perässä juostessa taskutunika on kätevä myös siitä, että voi "toimettomana seisoskellessaan" pitää käsiä taskuissa, joka on ehkä itselle sellainen luontevampi asento kuin vaikka kädet puuskassa seisoskelu. 
Myös kotioloissa tämä tunika on ollut tosi kätevä erityisesti siksi, että se kännykkä kulkee aina mukana. Yleensä liikutaan Meean kanssa päivisin paljon väliä keittiö-olohuone-Meean huone ja puhelin jää usein edelliseen paikkaan tai on koko päivän keittiön ylätasolla. En siis läheskään aina kuule, kun puhelin soi... Taskutunikan ansiosta kännykkä kulkee mukana (eikä Meea saa sitä kaivettua taskusta), mutta ihan jokapäiväisessä käytössä en tätä tunikaa raaski kotona pitää. Etenkin kun välillä omatkin vaatteet sotkeutuvat pesukuntoon useasti päivässä tuon taaperon vuoksi. :D

Kätevyyden lisäksi tämä on aivan ihanan tuntuinen päällä, näyttää hyvältä ja sopii moneen eri tilanteeseen. Mukavasti lämmitti myös jalkoja aamupakkasessa kävellessä, vaikkei tämä muuten kaikkein toimivin lenkkivaate olekaan.

Äiti teki vielä mittatilaustyönä taskutunikan väreihin sopivat villikset - kyllä nyt kelpaa! :)

Tilasin myös toisen, raidallisen taskutunikan, mutta päädyin lopulta palauttamaan sen. Kutsuilla kokeilemani tunika oli reilu, joten tilasin kokoa pienemmän, mutta se olikin vähän turhan tiukka. Voisi ehkä mennä sellaisenaan (etenkin jos kilot vielä tippuu), mutta kun kuitenkin pesussa vielä hieman kutistuu, niin en kyllä raaskinut 45 euroa siihen sijoittaa...

Meean ostokset Nosh-kutsuilta. 

Lastenvaatteet jäivät tosiaan kutsuilla vähän vähemmälle huomiolle, mutta ostin Meealle jo etukäteen päättämäni baggy-housut. Meealla on ollut tällaiset vanhempaa mallia ja olivat kyllä yhdet parhaista housuista istuvuudeltaan! Uudet ihanat vadelmanväriset housut ovat olleet jalassa vasta kerran; ehtivät olla puoli päivää ennenkuin niissä oli kasvissosetta - enkä tietenkään ehtinyt ennen sitä napata kuvaa. :D Siksi tämän postauksen julkaisukin on vähän odotellut housujen tuloa pesusta ja kuvamateriaalin saamista. :) 

Ihan parhaan malliset housut kyllä - käy tosi hyvin Meean jalkaan! Näissä on vähän kasvunvaraakin, joten menevät Meealle vielä pitkään. 

Noshia pidin merkkivaatteista yhtenä parhaimmista jo etukäteen (enkä vähiten ekologisuuden takia) ja tämä käsitys vahvistui näiden ostoksien myötä. Voipi olla, että jatkossa tulee vilkuiltua noita Noshin uutuuksiakin enemmän "sillä silmällä" ja ostopäätöksen tekeminen on helpompaa. 

Sanoisinkin, että jokaisen lastenvaatebrändin kannattaisi tehdä mallisto myös äideille. Kun äiti itse tuntisi, miten ihanalta kyseinen vaate päällä tuntuu, haluaisi varmaan sitä enemmän antaa saman tunteen myös lapselleen. Ainakin itse jatkossa suhtaudun myönteisemmin Noshin ostamiseen Meealle - hinnasta huolimatta. Kun käyttöikä alkaa olemaan jo pitkä (ja kaksoiskokojen ansiosta vielä pidempi), vaate on tuntuinen iholla ja kestävyyskin ilmeisesti hyvää luokkaa, niin miksei?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!