tiistai 17. marraskuuta 2015

Pikkuneidin talvivaatteet: osa 1/3, talvikengät

Talvivaatebloggaus on antanut odottaa itseään - mutta niin on se talvikin.

Ajattelin siis ottaa Meeasta kuvan jokaisen talvihaalarin ja -takin kanssa, mytta tämän vilkkaan taaperon kanssa se tuntuu olevan melkoisen pitkällinen projekti. Kameraa juostaan karkuun, paikallaan ei pysytä hetkeäkään ja poseeraaminen ei kiinnosta. Lisäksi yhtenä päivänä/hetkenä ei voi montaa kuvaa ottaa, koska neidillä menee hermo jatkuvaan pukemiseen ja riisumiseen. Kuvausprojekti on siis meneillään, mutta osa kuvista on kyllä niin huonoja, että katsotaan, kehtaako niitä julkaista. :D

Mutta jotta asiaa saisi blogissakin eteenpäin, ajattelin jakaa talvivaateasian kolmeen osaan. Tässä bloggauksessa esittelen Meean talvikengät, seuraavassa asusteet ja kolmannessa viimeisessä bloggauksessa vihdoin ne haalarit - kunhan saan sovituskuvat otettua. 

Mutta asiaan, eli talvikenkiin. Joita nyt onkin aika monet...Kuomat jakavat mielipiteitä ja itsekin pohdin pitkään näiden ostamista (näin pienelle). Kaupassa eivät kuitenkaan tuntuneet kovin kankeilta jalkaan ja kävelykin luonnistui hyvin, joten Kuomat tarttui matkaan tarjoushintaan. Ihanalla kukkakuosilla varustetut Kuomat on kyllä tämän talven cooleimmat kengät!

Uskoisin, että näistä tulee myös talven käytetyimmät kengät - kunhan se kunnon talvi pakkasineen ja lumineen tulee. Itsellänikin on Kuomat koiranulkoilutuskenkinä (ja nyttemmin siis myös taaperon kanssa touhuamis-kenkinä) ja ovathan ne nyt uskomattoman lämpimät ja hyvät talvikeleihin.

Kuomien ohelle tarvittiin loskakelien kengät, Crocsin kumppareihin kun ei enää villasukka mahdu mukaan. 

Mietin ensin Reiman Nefareita, mutta päädyin karvavuorikumppareihin. Vikingistä olin kuullut paljon hyvää ja vk-kenkinä olleet Vikingit olivat olleet tosi hyvät. 

Nämä ehkä ovat vähän kankeammat kuin Kuomat, mutta onhan kaikki kumpparit vähän tönkköjä. Ja vielä kun nämä tosiaan ovat villasukkavaran takia vähän reilut, niin sekin tuo lisää kankeutta - mutta toisaalta en haluaisi myöskään ostaa kaksia kenkiä talven aikana. Eccon violetit goret oli kirppariostos, jonka vähän unohdin. Ehkä nämä olisivat korvanneet Kuomat jossain määrin - mutta onpahan nyt useammat talvikengät. 

Kuomiin verrattuna nämä tukevat kyllä napakammin nilkkaa, mutta lämmönkestävyys (Kuomiin verrattuna) hieman epäilyttää. Etenkin kun ovat käytetyt, joten ominaisuuksista ei minulla ole sen tarkempaa tietoa. Näissä tosiaan kärjessä on jonkin verran kulumaa (kuten kuvasta näkyy), mutta ehjät ja vedenpitävät ovat edelleen. 


Nämä mustapinkit kengät saatiin sukulaiselta kesällä. Menevät kauppakenkinä tms, mutta ovat sen verran ohuen oloiset, että tuskin tulee enää lumien aikaan paljoa käytettyä. Nämä ovat tainneet olla kerran Meean jalassa tähän mennessä. Ja sitten nämä hienostelukengät - kirppislöytö nämäkin. Näitä on jo nyt marraskuussa pidetty villakangastakin kanssa; melkoinen tyyliltyli ollut tuo pikkuneiti näissä vermeissä. :) On kerännyt kyllä niin paljon kehuja tutuilta ja tuntemattomilta kengistään. :) Ihan loistava ostos ja Meeakin tykkää näillä tallustaa. 


Millaisia talvikenkiä teidän taaperoilta löytyy? Monetko kengät on tarpeeksi?


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!