keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Taaperon uusin harrastus ja eilen ostettu harrastusväline

Mies osti eilen vessaan korokejakkaran - ostos, joka on pitänyt tehdä jo pitkään. Päiväkodista ja kerhosta kyseinen kapistus löytyy ja Meea on ollut aivan tohkeissaan käsienpesusta, kun se onnistuu lähes itsenäisesti korokejakkaran ansiosta. Päiväkotiin mennessä neiti menee jo omatoimisesti itse pesemään käsiä sillä aikaa, kun äiti laittelee vaatteita naulakkoon.

Nyt meiltä löytyy korokejakkara ja en sittenkään tiedä, olikohan tämä ostos hyvä vai ei.

Korokejakkarasta huolimatta vähän joutuu vielä kurkottelemaan.

Käsiä pitäisi nimittäin pestä jat-ku-vas-ti. Aina kun käyn/käydään jollain asialla vessassa, on neiti jo kaivanut jakkaran esiin, noussut sen päälle ja ojentelee käsiään hanaa kohti. Aika vaikea itsekään tehdä mitään altaan läheisyydessä, kun taapero on vallannut sen.

Eilisillalla neiti juoksutti isiä koko illan vessaan huijaamalla; sanoi "kakka" ja piti päästä potalle, istui hetken ja sitten "kaa, kaa" (eli "käsi") ja käsiä pesemään.

Välillä Meea tulee pyytäessä alas jakkaralta, laittaa sen kiltisti hyllyn alle - ja ottaa sen samantien pois sieltä ja kiipeää uudelleen altaalle. "Kaa, kaa!"

Käsiä pestäisiin vaikka kuinka kauan. Ei tarvitse edes valuttaa vettä - se märän altaan hinkkaaminenkin on ihan riittävän kivaa.

Koska käsienpesu on niin mukavaa, ettei sitä malttaisi lopettaa, lopputuloksena on lähes poikkeuksetta itkupotkuraivarit. Kyynelten kera. Pariin otteeseen on saanut todella tehdä töitä, että on saanut itkun laantumaan. Neiti vaan lohduttomana hokee "kaa, kaa" ja itkee. Hän myös tietää, milloin puhutaan käsienpesusta tai jostain siihen vähänkin liittyvästä - samantien juoksee vessan ovelle ja sanoo "kaa, kaa!"

Katsotaan nyt, meneekö tämä käsienpesuinnostus pian ohi ja suostutaanko altaan reunalta tulemaan pois oma-aloitteisesti. Vai pitääkö korokejakkara piilottaa hetkeksi ja kääriä vaikka joulupukin pakettiin...

Onko muilla taapeoilla muita yhtä mieluisia puuhia?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!