lauantai 7. marraskuuta 2015

Masusta misuksi - viikko 4: pysyvä muutos

Jos se kolmas valmennusviikko meni omalta osaltani ohi, niin aika lailla meni neljäs ja viimeinenkin viikko... Ajattelinkin ensin jättää tämän nelosviikon bloggauksen kokonaan tekemättä - ja kirjoittaa ainoastaan loppupohdinnan koko valmennuksesta ja saavutetuista tuloksista. Mutta jotta logiikka säilyy - ja jotta saan hetken lisäaikaa sen viimeisen bloggauksen kirjoittamiselle - tässä kuitenkin nyt minibloggaus vikasta viikosta - siitä vähästä, mitä sen osalta itse tein.

Sähköpostit jäivät todella vähäiseen asemaan - etenkin kun ne edellisviikkoisetkin oli ajatuksella lukematta läpi ja tehtävät tekemättä. Eikä kyseessä olisi edes ollut tämä klassisen kuuluisa alkuinnostuksen lopahtaminen. Kiireinen arki ja aiempien viikkojen oppien sisäistäminen ja tehdyt muutokset (etenkin omassa ruokavaliossa) vaan vaativat niin paljon aikaa ja opettelua, ettei aika riittänyt kaikkeen. Siksi koin tärkeämmäksi pitää yllä opittuja ruokavalio-asioita.

Kasvisten lisäämistä ja allergiakokkailun opettelua yhdistettynä; tuloksena munattomat ja maidottomat kasvispihvit. 

Ja ainakin ajatustyötä tuli runsaasti tehtyä viimeisen valmennusviikon aikana, kun yritin miettiä ja pohtia kaikki mahdolliset asiat ja näkökulmat, joihin kaipaisin vielä apuja. Kysymyksiä tuli esitettyä viimeisen viikon kunniaksi niin kiireiseen arkeen, eineksiin, liikuntahetkien löytämiseen sekä allergiaruokiin liittyen.

Samalla tuli todettua myös se fakta, että kun omia ajatuksiaan purkaa, saattaa ihan itsekin löytää niitä ratkaisuja - ja itselle parhaita toimintatapoja.

Kuten valmentaja totesikin; onneksi aikaa näiden opetteluun ja sisäistämiseen on koko loppuelämä - kaiken valmennukseen liittyvän opettelun ja tekemisen ei pidäkään loppua valmennuksen loppuessa. Pysyvä muutos oli itsellä yksi tärkeimmistä tavoitteista valmennuksen osalta - ja ainakin nyt jo viidettä viikkoa mennään niiden ensimmäisten tehtyjen muutosten osalta, eli alku ainakin on tosi lupaava! Päätökset ovat pitäneet ja tuloksiakin on jo nähtävillä!

Viimeinen Masusta misuksi -valmennusbloggaus luvassa lähiaikoina - kunhan saan ajatukset koottua tekstiksi. Bloggauksessa luvassa omia mielipiteitäni kyseisestä valmennuksesta sekä tarkemmin avattuna valmennuksen avulla saavuttamiani tuloksia!


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!