torstai 21. huhtikuuta 2016

2-vuotias

Tänään on päivä, jolloin saa uppoutua muistoihin. Kahden vuoden takaisiin hetkiin, vauvantuoksuihin ja rakkaudentäyteisiin tunnelmiin.Meea syntyi tasan kaksi vuotta sitten. Maanantaina 21.4.2014, kello 5.30.

Pieni pirpana tuli maailmaan melkein kolme viikkoa suunniteltua aiemmin. Painoa oli vain 2750 g ja pituutta 47 cm. Täyttä kultaa.

Kaksi vuotta myöhemmin tuosta pienestä pirpanasta on kasvanut iso tyttö - niin kokonsa kuin taitojensakin puolesta. Nyt painoa on 13,6 kg ja pituutta 89,6 cm. Neiti ei ole enää mikään vauva, vaan hyvin reipas, itsenäinen, vilkas, utelias, kekseliäs ja rohkea taapero. Äidin rakkain. <3Miten tuosta pikkuisesta vauvasta onkin voinut kasvaa kahdessa vuodessa näin ihastuttava pieni neiti?Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

p.s. Tarkempaa "kehityspostausta" on luvassa heti, kun ehdin pukea ajatukset sanoiksi ja kirjalliseen muotoon.

2 kommenttia:

 1. Ihana 2-vuotias :)

  Meillä suurinpiirtein samanikäinen poika ja kiinnostaa että miten teillä sujuu esim. Pottailut ja päikkärit?

  Meillä pottailu ei ole oikein ees säännöllistä ja ei sinne kyllä ole koko aikana tullut kuin yhdet pissat... eli aivan alkutekijöissä vielä ollaan.

  Päikkäreitäkään ei vkl aina nuku. Ei vaan yksinkertaisesti rauhoitu unille, tosin saattaa nukkua 1,5h pidempään aamusta vkl kuin arkena. Että ehkä sit ei vaan väsytä.

  Ei tietty pitäis vertailla mutta esikoinen oli 2-vuotiaana jo päiväkuiva... mutta samanlainen oli kyllä unien kanssa. Ei siis juur päivällä nukkunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pottailusta ja päikkäreistä varmastikin enemmän tarinaa siinä 2vee-kehityspostauksessa - kunhan ehdin kirjoittaa.

   Mutta päikkäreitä meillä nukutaan melko säännöllisesti yhdet joka päivä, suunnilleen samaan aikaan. Kesto vaihtelee, mutta ei selkeästikään jaksa iltaan asti ilman unia. Eikä kyllä ole koskaan ollut kokonaan nukkumattakaan; välillä kaupunkireissujen tms jälkeen saattaa nukkua vaan kotimatkan autossa (vajaa 30 min) ja se on yleensä liian vähän.

   Pottailua ollaan harjoiteltu jo yli vuosi enemmän ja vähemmän, mutta ei se vaan meinaa sujua. Ei malta rauhoittua istumaan riittävän kauan ja pissan tulo pottaan itkettää. Herkkyysaikaa odotellessa... Kesällä yritetään tsempata joka tapauksessa tämän suhteen, kun on neiti päiväkodistakin poissa, niin on helpompaa - ja myös helpompaa olla ilman vaippaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!