sunnuntai 27. marraskuuta 2016

DIY-joulukalenteri 2016

Eilisen projektina oli pikkuneidin joulukalenteri. Toki tämä projekti on ollut oikeasti hieman pidempi; yllätyksiä joulukalenteriin olen hankkinut jo jonkin aikaa ja diy-juttujen tekoa aloittanut jo syksyllä. Mutta eilen vihdoin jaoin yllätykset oikeille päiville, paketoin ne ja kokosin joulukalenteriksi seinälle.

Idea joulukalenteriin löytyi Pinterestistä. Sieltä löytyi monta muutakin ihanaa ideaa tuleville vuosille - tänä vuonna en halunnut rajoittaa yllätysten kokoa, joten kaikki vessapaperirullista ja yhdenkokoisista pahvipussukoiata tehdyt joulukalenterit jouduin hylkäämään. 

Tällaisen kalenterin sain eilen aikaiseksi!
Tigerista muutama ruskea pahvikassi, muutama jemmattu vessa- ja talouspaperirulla (enempää niihin mahtuvia tavaroita ei edes ollut!) ja kahdenlaista ruskeaa lahjapaperia. Punaista ja ruskeaa juuttinauhaa sekä punaista koristeteippiä. Näistä on tämän vuoden joulukalenteri tehty.

Valtaosan paketeista sain askarreltua kasaan neidin päikkäreiden aikana ja neidin mentyä yöunille nostettiin miehen kanssa oksa seinälle. Iltasella ripustelin sen täyteen pieniä paketteja ja aamulla olikin sitten neidille jo yksi yllätys joulukalenterin muodossa odottelemassa.

Kun tultiin aamulla keittiöön aamupalalle, keskustelu meni suurinpiirtein näin:
"Äiti, mikä tuo on?"
"Ohhoh, onko tonttu käynyt yön aikana tuomassa tuollaisen!"
"Lahjoja!!!!!!!!"

Neiti olikin sitten koko aamupäivän ihan täpinöissään joulukalenterista ja pikkuisista lahjapaketeista. En tiedä ymmärsikö hän ihan täysin joulukalenterin ideaa, mutta ainakaan yhden "haluan avata nyt" -kiukuttelun jälkeen kiukkuja samasta aiheesta ei enää tullut. Päinvastoin; hän kävi muutamaan otteeseen yrittämässä kurotella paketteja kohti ja totesi aina "äh, ei ylety!"Vaikkei pikkuneiti vielä osaa äidin blogiin tulla, haluan silti pitää vielä jotain jännitystä yllä joulukalenteriyllätysten suhteen. Vaikka kuvasinkin yllätykset koko komeudessaan, en tule sitä kuvaa jakamaan blogiin ennen joulua. Salaisuudet kuuluvat jouluun ja siksi en vielä paljasta kaikkea - itseasiassa miehenikään ei tiedä aivan kaikkea, mutä joulukalenterin pussukoihin laitoin! 

Muutaman diy-jutun voin kuitenkin paljastaa jo nyt. ;)

Nimikoidut sukat neidille valmistuivat marraskuun aikana. :)

Lisää lorupussiloruja neidin lorupussiin.

Tämän verran ehdin virkata neidin kalenteriin; vähän enemmänkin oli suunnitteilla, mutta aika loppui kesken...

Muutaman päivän päästä ensimmäinen luukku avataan - kuvia yllätyksistä yritän muistaa päivittää Instaan joka päivä; liity seuraamaan!

Vielä pieni vilkaisu joulukalenteriyllätysten kasaan - etualalla virkkaukset, mutta ehkä tästä jotain muutakin selviää. ;)


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!