lauantai 12. marraskuuta 2016

Miten teillä juhlitaan isänpäivää?

Vaikka isänpäivä on "valtakunnallinen juhlapyhä", sitä juhlitaan aika eri tavalla eri perheissä. Toki jouluakin juhlitaan eri tavoin, mutta tarkoitan siis sitä, että kuinka paljon isää juhlitaan kyseisenä sunnuntaina. Sama asia toki äitienpäivän suhteen - mutta siihen en sinänsä voi ottaa kantaa, koska juhlimisen määrän minun mielestäni määrittävät muut kuin juhlakalu itse. :)

Viime vuoden isänpäivätunnelmia. 


Itse kuulun ehkä jonkinlaiseen keskikastiin. Isää kyllä muistetaan isänpäivänä, mutta juhlinta on aamupainoitteista (ts. isän juhliminen ei kestä koko päivää), eikä lahjoihin tuhlata suurta euromäärää.

Uskoisin, että tulevina vuosina itse asiassa panostetaan enemmänkin (tai jopa ainoastaan) lapsen itse tekemiin lahjoihin - niitä ainakin minun mielestäni olisi mukavinta saada. Miehelle kun nyt muutenkin on haastavaa keksiä lahjoja. :D Ja siksi toisekseen; silloinhan juhlitaan isää, joten ei ole vaimon tehtävä ostaa tai miettiä lahjaa - jos lahja ostetaan, niin sen tulisi olla lapsen valitsema ja ostama (vaikkakin äidin rahoilla).
Kun Meea vielä on niin pieni, olen toki ottanut isänpäivälahjonnasta huolehtimisen vastuulleni. Meea kun olisi halunnut ostaa isille vain prinsessan. :D Itse olen ostanut jotain jollain tavalla isä-aiheista. Viime vuonna isä sai Meean kuvalla varustetun mukin, tänä vuonna lahjapaketista paljastuu... - niin, enpäs kerrokaan ihan vielä! :)

Varsinaisten lahjojen lisäksi ne neidin itse tekemät asiat ovat se suurempi lahja, rakkaudella tehty. Viime vuonna itse tehdyt jutut olivat vaan kortin muodossa, tänä vuonna luvassa on jotain muutakin. Myös päiväkodissa on ilmeisesti askarreltu jotain isänpäiväaiheista; se on paketoitu tiiviiseen pakettiin, jota en ole itsekään vielä avannut! Vähän jännitystä siis äidillekin isänpäivään!Lisäksi meidän perheen isälle on luvassa huomenna jotain vähän spesiaalimpaa aamupalaa sekä herkuttelulounasta. Meean mielestä tämänpäiväinen Hoplop-reissukin oli yksi osa isän lahjoja. :D

Kaiken kaikkiaan isänpäivä tullee olemaan aika leppoisa päivä. Päivä, jonka eteen on nähty vähän vaivaa, mutta ei otettu suurta stressiä. Päivä, josta toivottavasti tulee kaikille perheenjäsenille hyvä mieli.

p.s. Tämänvuotisten isänpäivälahjojen osalta lupaan laittaa kuvamateriaalia Insta-tililleni - sen jälkeen, kun isi on lahjansa avannut! Jos et vielä seuraa minua Instassa, tee se nyt! :)

Miten teillä juhlitaan isänpäivää?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!