tiistai 15. marraskuuta 2016

Isänpäivä kuvin

Lupasin laittaa kuvia isänpäivälahjoista esille heti kun isi on ne saanut. Nyt luvassa kuvien muodossa meidän isänpäiväjuhlintaa ja mm. neidin omatekoisia lahjoja. :)

Neiti puki aamulla juhlamekon päälle ja odotteli innokkaana, milloin isin saa herättää. Taisi tosin käydä jo vähän etukäteen isille kertomassa "Me leivotaan sulle yllätystä. Hihi, hys, ei saa kertoa!" :D Kuvan vohvelirauta ei ollut lahja, mutta sillä tehtiin aamiais(lahja) - muki on viime vuodelta. 

Isin paketista paljastui lettikirja ja ihastuttava avaimenperä. 

Päiväkodissa neiti oli tehnyt isille jotain. Tämän tiiviisti suljetun pussukan sisältö oli yllätys äidillekin!

Ja tällaisethan sieltä päiväkodin pussukasta sitten paljastui. Neiti halusi itse syödä puolet noista kekseistä. :D

Isänpäiväkortin tilasin tänä vuonna päiväkotikuvien tilauksen yhteydessä, kun selailin, mitä kaikkea Seppälän Koulukuvilla olikaan tilattavana. Oli niin ihastuttava tämä yksi kuva päiväkotikuvien joukossa, että oli pakko tilata muistoksi - ja isänpäiväkorttiin se sopi oikein hyvin! :) 

Kortin kaveriksi Meea piirsi isin kuvan - ihan on näköinen! :D

Kyselin Meealta juttuja isistä - pari "en tiiä" -vastausta jäi pois, mutta aika hauskoja juttuja saatiin paperille ylös. :) Tästä olisi kiva ottaa joka vuotinen perinne; kun vaan muistaisi sen taas vuoden päästä...

Isänpäivä-aamiaiseksi vohveleita...

...ja lounaaksi tacoja. 

Isänpäivän kunniaksi vietettiin koko perheen laatuaikaa ja käytiin mm. kahdesti pulkkamäessä!

Vaarille ja papalle Meea taiteili työhanskat - voi olla, että nämä päätyvät ennemmin koristeeksi kuin käyttöön. :) 

Nimetyt hanskat. :) Sunnuntain ohjelmassamme oli myös soitot vaarille ja papalle - välimatkat ovat turhan pitkiä, että yleensä isänpäivää (ja äitienpäivää) vietetään vaan kotioloissa ja lahjat kulkeutuvat postin myötä. 

Hanskojen kanssa vaarin ja papan paketteihin päätyivät nämä ihastuttavat piirustukset - ei ainakaan puutu väriä!Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!