sunnuntai 6. elokuuta 2017

Eriskummallinen kahvila

Piti vielä Muumimaailma-reissun tiimoilta vinkata muita Naantali-kävijöitä tästä ihastuttavasta kahvilasta.

Nimittäin Eriskummallinen kahvila. Täällä Muumi-tunnelmasta pääsi nauttimaan ilman sisäänpääsymaksua, sillä kahvila sijaitsee Naantalin vanhassa kaupungissa, Muumimaailma-alueen ulkopuolella.Meidän (ihanaan) majoitukseen Lintulan Pikkukodeilla ei kuulunut aamiaista ja emme hirveästi viitsineet hamstrata ruokaa majapaikkaan tai esim. ostaa paketillista kahvia miehen aamukahvikupillista varten. Siksi söimme huoneistossa herätessä ainoastaan iltapalalta ylijääneet ruuat pikaisesti aamupalaksi ja suuntasimme ennen Muumimaailman kakkospäivää täydentämään aamiaista Eriskummalliseen kahvilaan.

Muutamia aamiaispaikkoja Naantalissa tosiaan googlettelin etukäteen automatkalla Naantaliin. Useampi tarjolla ollut hotelliaamiaistyyppinen vaihtoehto tuntui liian suurelta (ja hintavalta) ja toisaalta kahviloista tuo Eriskummallinen kahvila sijaitsikin hyvin lähellä majoitustamme. Ja vaikutti joka tapauksessa paikalta, jossa halusin käydä, joten se oli helppo valinta aamiaispaikaksi!

Ja ihastuttava oli tunnelma sielläkin! Muumi-sisustusta ja nähtävää niin lapsille kuin aikuisillekin. Meea sai valita istuinpaikan ja oivan valinnan tekikin. Muumipappa-tuoli merihenkisessä huoneessa, jossa sisustuksena mm. ruori. Kaikki huoneet olikin sisustettu vähän eri teeman mukaisesti, joka toi hauskan vaikutelman kahvilaan.


Niin ja ne tarjottavat. Herkulliset tarjottavat!

No, isompaa kunnon aamiaista etsivälle tarjonta oli vähän heikompi, koska kyseessä on ennen kaikkea kahvila. Paremmin soveltunee nimenomaan päiväkahveille kuin aamupalaan - etenkin Meean kohdalla, joka ei suostunut edes harkitsemaan mitään muuta kuin suklaakakkua aamupalaksi. :D Onneksi oli sentään syönyt huoneistossa jogurtin ennen kahvilaan lähtöä. :)

Minä olin ainoa, joka valitsi suolaisen vaihtoehdon, muut herkuttelivat heti aamusta. Mutta makoisaa oli kaikki nuo, mitä valittiin. Kasvispiirakkaa, suklaakakkua ja pullaa. Namnam. Kyllähän sitä aamun mielellään näillä herkuilla aloittaisi useamminkin!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!