maanantai 23. lokakuuta 2017

Massukuvia - vihdoin!

Viimeisten parin viikon ajatuksissa (lue: ahdistuksissa) on ollut massukuvaukset.

Meeaa odottaessa raskauskuvaus-sessio (eli sellainen, jossa minä olen miettinyt etukäteen miten ja missä kuvataan, ja pakotan miehen olemaan kameran takana ja näpsimään miljoona kuvaa, jotta edes yksi onnistuisi) pidettiin jo 2 kk ennen laskettua aikaa. Nyt ollaan selkeästi myöhässä tämän(kin) suhteen, sillä peiliselfieiden ohella ensimmäiset kunnon masukuvat otettiin vasta eilen, kuukausi ennen laskettua aikaa. No, onneksi sentään oli vielä massu, josta kuvia ottaa! :)

Koska syksyinen luonto on viime viikkoina ollut niin kaunista, halusin ehdottomasti suunnata ulos kuvia ottamaan. No, ihan niin keltasävyisiä kauniin syksyisiä kuvia tällä kertaa ei tullut, sillä ensilumi oli satanut maahan. Mutta ihana luonto näissä silti on taustalla! Ei tarvita filttereitä! :)

Tällä kertaa oman lisähaasteensa masukuviin toi 3,5-vuotias villikko, jonka kanssa yritimme ottaa yhteiskuvia. Ehkä joskus teen tänne vielä "ei mennyt kuin Strömsössä" -osion niistä ei-niin-onnistuneista kuvista eiliseltä, mutta nyt esillä vaan parhaimmisto kuvista. Ei käy kateeksi kyllä yhtään lapsikuvaajia, on kyllä melkoista show:ta ja maanittelua tuo kuvien ottaminen lapsen kanssa. :D Tai koiran - joka tällä kertaa kyllä suosiolla jätettiin kuvista pois. Muistelen, että viimeksi tarkoitus oli ottaa myös sellaisia söpöjä koira+vauvamasu-kuvia, mutta niistä ei kyllä tullut yhtään mitään. :D

Pidemmittä puheitta - alla kunnon kuvaspämmi (eikä tässä ole läheskään kaikki kuvat!), olkaa hyvät! :)


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!