perjantai 23. helmikuuta 2018

Odotan jo soseiden aloittamista!

Facebookin vauvaryhmässä on ollut viime viikkoina muutamaankin otteeseen puhetta kiinteiden aloittamisesta vauvalle. Vaikka meillä tähän onkin aikaa vähintään kuukausi - todennäköisesti enemmän - odotan innolla soseiden aloittamista!

Meealle tein lähestulkoon kaikki soseet itse, mikä olikin sinänsä hyvä valinta allergia-asioiden kannalta. Myös Veinille olisi tarkoitus kokkailla soseita pakastimeen itse, soseiden kokkausvinkit ovat onneksi vielä hyvin muistissa. :)

Meea ja bataattisose. 

Koska soseet säilyvät jonkin aikaa pakastimessa, ei mene enää kauaa, että ensimmäisiä soseita voi alkaa kokkailemaan. Toivotaan, että tällä kertaa selvitään ilman pahempia allergioita ja sosehommat sujuvat sulavasti. Lusikalla tarjoiltavat D-tipat tämä pikkuherra ottaa jo puoli-istuvassa asennossa ollessaan suun ammolleen avaten, joten luulisi soseidenkin maistuvan. :)

Myös sormiruokailua olisi mukava testailla enemmän. Meea ei siitä koskaan kovasti innostunut ja siksi itsekin vähän huonosti sormiruokaa tarjoilin. Tällä kertaa saattaisi isosiskon esimerkkiä noudattaen sormiruokakin upota paremmin. Vaikkakin Meea odottaa innolla myös soseiden aloittamista, jotta voidaan useammin kokkailla lämpimäksi ruuaksi hänen herkkuaan, kasvissosekeittoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!