torstai 22. helmikuuta 2018

Blogin suosituimmat 2017

Tykkään tilastoista ja seuraan enemmän ja vähemmän aktiivisesti myös blogin analytiikkaa. On mukava nähdä, mikä lukijoita kiinnostaa.

Viime vuosi oli omalta osaltani huono blogivuosi, mutta muutamat bloggaukset nousivat selkeästi luetuimmiksi!5. Lintulan pikkukodit
Kesälomareissun majoituspaikka oli blogissa esittelyssä heinäkuussa. Tämä oli kyllä niin ihastuttava miljöö, että haluan ehdottomasti yöpyä siellä vielä joskus uudelleen! Jos et ole vielä tätä esittelybloggausta lukemassa, käy tsekkaamassa - ainakin kuvat!

4. 2,5-vuotiaan joululahjat
Lahjavinkkipostaukset ovat kiinnostaneet aina ja myös vuosi sitten kirjoittamani joululahjojen esittely keräsi lukijoita. Viime joululta vastaava bloggaus on tekemättä, mutta täytyy varmaan sekin kirjoitella!

3. Frozen-synttärit
Koska Frozen-synttärit ovat aika monen pikkutytön ykköstoive (meillä kuulemma vietetään Frozen-synttärit myös tänä vuonna!), ei ole sinänsä yllättävää, että tämä bloggaus on suosituimpien joukossa. Itselläkin Google ja Pinterest olivat tehokäytössä synttärijuhlia suunnitellessani. :) Frozen-aiheesta jäi muuten reseptibloggaus julkaisematta (eli viimeistelemättä) viime vuonna; ehkä senkin voisi vielä laittaa julki - etenkin jos/kun meille Frozen-synttärit on tänäkin vuonna tulossa. :)

2. Keittiöpyyhkeet perunapainannalla
DIY-jutut kiinnostavat aina; viime vuonna niitä ei vaan paljoa tullut tehtyä. Tai nämä pyyhkeethän tehtiin jo vuoden 2016 puolella joululahjoiksi, bloggauksen julkaisin vasta tammikuussa. Muutama DIY-juttu viime loka-marraskuulta muuten jäi blogissa esittelemättä, täytynee näistä kasata vielä jokin kuvabloggaus! :) 

(Ai kamala, miten paljon näitä kirjoittamattomia aiheita onkaan... No, onneksi olen luvannut kirjoittaa tänä vuonna enemmän blogiiin - kirjoitettavaa nimittäin riittää!)

1. Nachovuoka
Viime vuoden luetuin bloggaus; nachovuoka! Reseptit toki nousevat korkeille sijoille ahkeran googletuksen vuoksi, mutta nachovuokaan löytyy kyllä aaaaaikapaljon muitakin reseptejä netistä - siksi tämän bloggauksen ykkössija oli itselleni yllätys. Itsellenihän nämä resepti-bloggaukset ovat myös oma digitaalinen keittokirja; ohjeet on aika helppo kaivaa blogista käyttöön - vaikka poissa kotoa ollessakin! Monta lempparireseptiä ja uutta kokeilua blogista puuttuu vielä, joten täytynee alkaa näitä(kin) naputella blogiin lisää!

Mikä sinun mielestäsi oli viime vuoden paras bloggaus?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!