maanantai 17. joulukuuta 2018

1-vuotissynttärit viidakkoteemalla

Jos se vauvan syntymä marraskuussa on "huono" juttu, niin on kyllä nämä jokavuotiset synttärijärjestelytkin kuukausi ennen joulua. Tulee nimittäin melkoinen hoppu joulujärjestelyiden kanssa ja jää esimerkiksi tällaiset synttäri-bloggaukset kokonaan kirjoittamatta.

Tämän illan ajattelin kuitenkin jouluhössötysten keskellä pyhittää kaikelle muulle kuin joululle, joten nyt blogiinkin pitkästä aikaa päivitystä. Eli juttua meidän pikkuherran 1-vuotissynttäreistä.

Meillä vuosi tuli täyteen 17.11., mutta synttäreitä juhlittiin viikkoa myöhemmin. Koska vielä tänä vuonna äiti sai päättää teeman - ja koska äiti rakastaa teemasynttäreiden järjestämistä - meillä juhlittiin 1-vuotiasta viidakkotunnelmissa! Toisena vaihtoehtona olisi ollut metsäteema, mutta kun viidakkoleluja löytyi kaapista on valmiina, ajattelin pääseväni helpommalla.

Myös lupasin miehelle, että tällä kertaa mennään pienellä budjetilla ja panostuksella, mutta eräänä lauantai-iltana pakkauspahvista ja kartongista palmua väsätessäni tajusin kyllä, että taisi se taas vähän lähteä käsistä. :D

Pöytäkoristeina palvelivat pitkälti kaapista löytyneet viidakkoaiheiset lelut sekä muutama teemaan sopivaksi muotoiltu tarjottava.

Värisävy oli melko vihreäpainotteista; jopa mokkapalat saivat päälleen vihreitä nonparelleja.

Pöydän katseenvangitsijana oli tämä patonki-käärme.

Myös hedelmät oli koottu teemaa mukaillen palmujen muotoon.

Osa leluista pääsi kakunkoristeeksi. :)

Tärkeimmät ja ihanimmat koristeet; isosisko-Meean kertakäyttölautasista tekemät viidakon eläimet. Näitä muuten askarreltiin tarkasti ja rakkaudella. <3

Meean käsialaa olivat myös kiikarit lapsivieraille. 

En etukäteen miettinyt mitään paikkaa näille lehtikoristeille. Kun eivät ne oikein pöytään mitenkään päin mahtuneet, ex tempore läiskin ne nimen muotoon seinälle. 

Myös blogissakin esitellyt 12kk-kuvat pääsivät näytille seinälle juhlien ajaksi.

Se aiemmin mainitsemani palmu oli keittiön oviaukossa ohjeistamassa juhlavieraita.

Herra 1vee oli enemmän kuin täpinöissään kakusta; näyttäisi nimittäin olevan tämän herrasmiehen suurinta herkkua!

Isosisko oli hyvänä apurina lahjojen avaamisessa.

Melkoinen kasa niitä lahjoja sitten tulikin - kiitos! <3



Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!