keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Pikkuherran 1-vuotiskuvaukset

Vanhempani kustansivat synttärilahjaksi Veinin 1-vuotiskuvauksen, eikä (tälläkään kertaa) tarvinnut kahdesti miettiä, kenen haluaisin 1v-kuvat ottavan. Studio Varjon Pasi Hakalan laatuun on luotettu joka kerta lapsikuvauksissa, joten miksipä sitä hyvää vaihtamaan!

Vaikka kuvattava kaksikko oli hieman hankala (toinen ei pysynyt hetkeäkään paikoillaan ja toinen kiukutteli), upeita kuvia Pasi sai jälleen loihdittua!


















Tämä meidän ainoa vaaleapohjainen kuva on erinomainen esimerkki siitä, miten kuvasta voi tulla hyvä, vaikka tilanne on mahdoton. Tarkoituksena oli ottaa valkoisella pohjalla useampi kuva ja alkuperäinen visio oli, että lapset siinä sopuisasti makoilisivat vierekkäin mahallaan. No, Meea oli kiukutellut jo hetken ennen tätä (jälkikäteen kertoi, että kiukuttelu johtui siitä, kun Veini pääsi formula-auton kyytiin ja hän ei...) ja Veini ei vaan malttanut pysyä paikoillaan eikä varsinkaan mahallaan. Hieman ennen tämän kuvan ottoa Meea makasi selällään jumpitellen jalat kohti taivasta ja Veini hortoili ties missä muualla kuin kuvausalueella - käyden siellä vaan varastamassa isosiskolta pinnin päästä. Tässä kuvassa Veini on oikeasti tulossa varastamaan pinniä uudelleen kiukkuisen isosiskonsa kädestä - vaikka kuva näyttääkin siltä kuin pikkuveli antaisi hellän suukon siskolleen. :D

Ihania kuvia ja ihania muistoja - tyytyväinen saa olla näihin jälleen kerran!

p.s. Pasin ottamia kuvia meidän lapsista voit ihastella lisää: keväiset sisaruskuvat (sekä käytännössä Veinin puolivuotiskuvat ja Meean 4v-kuvat), Meean 1v-kuvat ja 1v-ulkokuvat sekä Meean puolivuotiskuvat.


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!