torstai 7. toukokuuta 2015

1-vuotiskuvausten satoa

Kirjoittelin jo aiemmin Meean 1-vuotiskuvauksista, jotka olivat pari viikkoa sitten - muutama päivä virallisen synttäripäivän jälkeen.

Saatiin kuvat Studio Varjon Pasilta jo viime viikolla - kaksi päivää kuvauksen jälkeen - ja niitä on nyt tässä katseltu ja ihasteltu. Aivan uskomattoman hienoja kuvia taas kerran ja ihan mahtavia ilmeitäkin oli tallentunut kuviin!

Tässä esittelyssä kuvauspäivän saldoa - upeita otoksia oli niin monta, että ykkössuosikkia on vaikea valita.

Pikkuneiti kuulemma oli niin hyvä malli, ettei mitään kuvaa tarvinut kovin montaa otosta napsia, kun tuli jo onnistunut kuva. Aika paljon ehdittiin tunnissa kuvata!


Aluksi otettiin kuvia synttärimekko päällä. Neiti pääsi heti aluksi seisoskelemaan pöydälle!Isot tytöt istuu tuolilla. :)

Pieni takkutukka. :D
Tämä kuva on ehdottomasti yksi suosikeistani! <3


"Nyt ei haittaa vaikka vähän menee sormikin suuhun." Neiti vähän kenkkuili hampaita ennen kuvausten alkua, mutta onneksi ei kovin montaa kertaa kuvissa ollut sormi (tai mikään muukaan) suussa. 

Lepohetki laatikossa. :)

Sitten vaihdettiin päälle minun 1-vuotiskuvassa ollut mekko ja rekvisiitaksi samaisessa kuvassa aikoinaan ollut nalle. 

Pikku muru - ihan parhaat ilmeet tallentuneet kyllä kuviin! <3 

Tässä kuvassa kurkittiin kahvilassa sattumalta samaan aikaan olleita työkaverin lapsia. :)

Tämä viimeinen kuva piti ottaa alunperin toisesta suunnasta ja ilman laatikkoa. Neiti kuitenkin keskittyi enemmän kaihtimien narun näpräämiseen, niin Pasi-kuvaaja vaihtoi ideaa lennosta - ja tästä tulikin yksi suosikkikuvistani! Pikkuneiti poseeraa kuin kunnon malli! :)


Aika paljon erilaisia kuvia - ja aika monta hyvää ilmettä! Olin erittäin tyytyväinen Meean puolivuotiskuviin (jotka otti myös Studio Varjo) ja ehkä vieläkin tyytyväisempi näihin 1-vuotiskuviin. Parastahan on se, että kuvauksia ei sinänsä suunnitella tai "käsikirjoiteta" etukäteen, vaan mennään lapsen ehdoilla; esimerkiksi nuo pöydän ääressä istumiskuvat otettiin lennossa ja viimeinen kuvakin syntyi siksi, ettei Meea halunnut alkuperäisidean mukaisesti poseerata. :)

Yksi kuva tähän kuvasarjaan otetaan vielä "jälkitoimituksena", näillä näkymin toukokuun loppupuolella. Ikuistetaan kaverukset Meea ja Arttu vielä samaan kuvaan kotikulmilla. Valokuvaajan ehdotuksesta ja ilman erillismaksua - ihan huippua palvelua! :)

Käy tsekkaamassa lisää Studio Varjon tuotoksia täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!