maanantai 11. toukokuuta 2015

Synttärilahja-kuvakavalkadi

Oli oikeastaan tarkoitus tehdä vastaava postaus jo Meean saamista joululahjoista, mutta niitä oli niin paljon, etten jaksanut alkaa kuvaamaan jokaista. On näitä synttärilahjojakin aika paljon (äidin mielestä ihan liikaa...), mutta tällä kertaa sain sentään kuvattua nämä kaikki. Tai lähes kaikki; pääosa leluista kun on jo leikeissä, niin on jo ehtinyt muutama osa hukkua sohvan alle tai jonnekin... :) Niin ja lahjaksi saaduista rahoista en ottanut kuvia. :D

Tässäpä 1-vuotiaan neidin lahjapakettien sisältö:

Lahja käyttäjänsä kera. :) 3-in-1 kolmipyörä on ollut kovassa käytössä; tämä kuva on napattu heti synttärijuhlien jälkeisenä päivänä testiajelulla. 

Mopolla ajo oli vielä sen verran huteraa, että laitettiin se kaapin päälle odottamaan kävelytaitojen karttumista; tässä ikäsuosituksena olikin 1,5 vuotta, joten saa Meea tästä sitten syksyksi hyvä menopelin. :)

Leikkikeittiö ei vielä älyttömästi ole kiinnostanut, mutta tämä voi olla lähikuukausien hittilelu. 

Lorupussia ehdin askartelemaan tämän verran ennen synttäreitä. Tarkoitus on väsätä tänne ajan myötä vielä lisää lorukortteja - kenties jopa jossain vaiheessa tehdä uusi pussi, kun löysin kaapin pohjalta palan ihanaa vaaleanpunaista pupukangasta. :)

Plaston astiat ovat olleet jo kovassa käytössä!

Megablokseista kaikki eivät varmastikaan ole tässä; niitä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista, kun neiti pääsee niitä levittämään. :)

Palikkalaatikko ehti olla leikeissä viikon - sen jälkeen paloista oli tallella enää 46/50. Tämänkin äiti joutui "takavarikoimaan" hyllyn päälle; oli sen verran vaarallisen näköistä, kun neiti tunki palikan suuhun ja lähti konttaamaan. 

Tämä hauva laulelee iloista säveltään meillä lähes joka päivä. 

Neidin ensimmäinen nuppipalapeli. 

Tämäkin meni vielä kaappiin odottamaan neidin kasvamista. :)

SkipHopin ihanuudet.

Nukella oli kuvanottohetkellä kateissa hattu ja pesulappu - tänään näytti kumpikin olevan tallessa. 

Toinenkin nukke löytyi lahjapaketista. 

Ruoka-ostoskori tuotiin Ikea-reissulta jo jokin aika ennen synttäreitä, mutta säilöin sen yhdeksi lahjaksi. Kuvassa on kori vaan aika tyhjänoloinen, kun en löytänyt kaikkia ruokia koriin kuvausta varten. :D


Myös neidin vaatevarasto täydentyi näillä vaatteilla:


Toivottavasti en unohtanut mitään! Tälleen pari viikkoa juhlien jälkeen kuvaillessa - ja etsiessä niitä lahjoja kaikkien muiden tavaroiden joukosta - on hyvin todennäköistä, että jotain unohtui. :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!