maanantai 18. toukokuuta 2015

Kevään kerhoilujen päätös

Ollaan Meean kanssa käyty loppusyksystä asti kahdessa paikallisessa äiti-lapsi -kerhossa. MLL:n perhekahvilassa maanantaisin ja seurakunnan perhekerhossa tiistaisin. Sen enempää kerhoja täällä ei olekaan, mutta nämä ovat riittäneet mainiosti - etenkin kun syyslukukausi käytiin vielä vauvauinnissakin.

Ollaan kerhoiltu säännöllisen epäsäännöllisesti; osittain kerhokertoja on jäänyt väliin johtuen autottomuudesta ja huonoista keleistä, osittain päällekkäisten menojen tai sairastamisen takia. Varmaan keskimäärin on käyty kerhoissa joka toinen kerta.

Kerhoilemassa viime kuussa. 

Paikkakunnalle vasta hiljattain (tai no, lähes kaksi vuotta sitten...) muuttaneena kerhossa on ollut kiva tutustua uusiin kasvoihin. Pienellä paikkakunnalla kun ei niin paljoa tule muualta muuttaneena tutustuttua paikallisiin, etenkin jos käy töissä muualla. Itsekin ennen Meean syntymää olin tutustunut oikeastaan vaan naapurustoomme - joka kyllä onkin melko tiivis yhteisö. 

Meealle kerhot ovat olleet loistava sosiaalistumisen paikka. Etenkin kun isompia sisaruksia ei ole, niin kerhoissa on voinut ottaa oppia isommilta lapsilta. Meea usein seuraakin kiinnostuneena muiden tekemisiä ja kotona sitten koittaa matkia niitä... 

Enemmän Meealle alkoi olla puuhaa sitten, kun oppi kunnolla konttaamaan. Sitten ei tarvinut enää ihan koko ajan roikkua äidissä kii - joten oli äidillekin kerhoilu mukavampaa. :) 

Toisaalta harmi, että nyt kun kävely vihdoin on alkanut sujua, kerhot loppuvat. Mutta ehkä toisaalta hyvä, koska vauhti olisi saattanut olla turhan kova. :D

Tänään tosiaan oli perhekahvilan viimeinen kerta, jota vietettiin keskustan leikkipuistossa. Viime viikolla vietettiin srk:n perhekerhon viimeistä kertaa lammastilalla - huomenna on vielä lasten kevätkirkko, jonne mennään myös, jos ei ihan kaatamalla sada. :)

Tämän päivän kerhoilut. 


Meidän perheelle kerhojen loppuminen osui sopivaan saumaan, kun ylihuomenna keskiviikkona aloitan jälleen työt. Vähän tällaisissa "uusi arki" -fiiliksissä siis ollaan; kerhot loppuu, työt alkaa. Onneksi kesäksi saa Meealle hyvin aktiviteettia pihalla touhuilusta (hiekkalaatikko odottaa enää vaan hiekkaa!) sekä leikkipuistoilusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!