lauantai 30. toukokuuta 2015

Askel ammattimaisuutta kohden

Suutarin lapsella ei ole kenkiä - siksi tämän blogin "markkinointi" on ollut huonolla tolalla. Pitäisi tehdä jotain ulkonäölle, pitäisi laittaa blogin seurausmahdollisuudet kondikseen, pitäisi linkittää blogiin niitä itse seuraamiani blogeja... Ja mitä kaikkea muuta nyt tällä blogilla voisikaan tehdä!

Tähän saakka ei ole kuitenkaan ollut aikaa panostaa näihin. Instagram-tilin sentään sain tuohon sivuun esille ja oli siitä aikoinaan oma bloggauksensakin.

Olen siis keskittynyt vain ja ainoastaan bloggaamisen perusolemukseen. Eli kirjoittamiseen. Senkin suhteen on toisinaan ollut hiljaista. 

Nyt on taas otettu yksi askel kohti ammattimaisempaa bloggaamista, eli sain perustettua blogille ikioman Facebook-sivun!

Tässäkin kesti lähinnä vaan sen takia, että en ollut varma tuosta blogin nimestä. Hätäisesti odotusaikana sutaistun huonon blogiosoitteen ja "vauva-arkea"-nimetyn blogin tilalle yritin vääntää pikkuneidin kasvaessa jotain muuta sopivampaa. Ainoa mikä tuli mieleen, oli neidin vauva-aikainen lempinimi, Pirppunen. Se jäi blogiin ajatuksella "mietin sitten joskus myöhemmin parempaa". Olen nähnyt kymmeniä - varmaan satoja - ihanasti nimettyjä blogeja. Mielessä on ollut muutamia ideoita, mutta yleensä ne on jo käytetty. Siksi toisekseen; en myöskään keksinyt niin yleismaailmallista nimeä, että se toimisi blogissa myös kolmen vuoden päästä; kaikki vauvaan tai taaperoon viittaavat jutut piti hylätä.

Nyt tein kuitenkin päätöksen, että mennään tällä eteenpäin. Pirppunen on riittävän hyvä nimi!

Niin ja se Facebook-sivu. Se siis löytyy osoitteesta www.facebook.com/pirppunen

Jos haluat saada uusimmat postaukset nopeasti silmiesi eteen FB:n uutisvirrassa, käyhän tykkäilemässä tämän blogin FB-sivusta! Bloggerissa tällä blogilla on tällä hetkellä kaksi seuraajaa - eli jos FB-sivulle saan edes kolme tykkäystä lähipäivien aikana, olen tyytyväinen!

Aion lähipäivinä ryhdistäytyä myös Bloglovinin suhteen; infoa siitä, miten blogiani voit seurata sitä kautta, luvassa siis piakkoin! Ja muista myös Insta; reaaliaikaisemmin päivittyviä kuvia pikkuneidistä, taaperoarjesta ja vähän muustakin löydät edelleen Instagramissa, minut löydät nimellä teijaem.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!