sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

1-vuotiskuvaukset, osa 2

Meean viralliset 1-vuotiskuvat otettiin jo muutama päivä synttäreiden jälkeen huhtikuun lopussa.

Silloin sovittiin Studio Varjon Pasin kanssa, että otetaan "jälkitoimituksena" vielä yksi kuva lapsi+koira -parivaljakosta. Paremmilla keleillä, ulkona ja vieläpä kotipihassa - ilman erillistä maksua. Kesäisiä kelejä saikin hetken odotella, mutta tänä tiistaina Pasi kurvaili meille maalle napsimaan Meeasta ja Artusta kuvia. Ja kuvat nähtyäni voin kyllä todeta, että onneksi otettiin kuvat vasta nyt, eikä sisätiloissa silloin huhtikuun lopussa - kyllä näistä tuli reippaasti hienompia kuin sisäkuvat olisivat olleet!


Alun perin oli puhetta yhdestä lapsi+koira -kuvasta - juuri tuollaisesta kuin ylläoleva kuva on. Mutta Pasi ottikin sitten samalla kertaa useamman erityyppisen kuvan. Aluksi tosiaan hiekkatien pätkällä meidän kodin lähistöllä ja sitten vielä pihassa muutaman.

Hiekkatiekuvista sitä ei välttämättä huomaa, mutta siellä oli meidän lisäksi paikalla vähintään miljoona hyttystä ja muurahaista. Ei siis parhaat mahdolliset kuvausolosuhteet.

Ja kyllä, Arttu oli oikeasti hihnan päässä kiinni (ei toivoakaan, että jäniskoira olisi pysynyt noin rauhallisesti paikallaan...), hihna on vaan photoshopattu pois. :)


Koska ilta-aurinko niin mukavasti lämmitti, päästettiin "taapero irti" ja Pasi kulki perässä kameran kanssa ja näpsi vielä muutaman kuvan pelkästä neidistäkin. Jälleen kerran voi todeta, että kyllä on hyvää palvelua!

Saatiin siis sen ajattelemani yhden kuvan sijasta nippu kuvia sekä parivaljakosta että neidistä yksinään. Ja erittäin onnistuneita kuvia - ei nimittäin ollut ihan helppo rasti kuvata näitä kahta. Meea ei olisi halunnut pysyä hetkeäkään paikallaan, kun olisi pitänyt touhottaa menemään ja tutkia kaikennäköistä. Arttu puolestaan jostain syystä protestoi ja käänsi aina kyljen tai pyllyn kameraan päin; istui kyllä nätisti paikoillaan, mutta ei juurikaan siihen suuntaan kuin olisi pitänyt. Yleensä kun toinen "lapsista" olisi ollut kuvauksellinen, toinen oli jossain muualla. Mutta hyviä kuvia tuli, vai mitä?

Lämpimät suositukset - jälleen kerran - Studio Varjolle. Meean 1-vuotiskuvien lisäksihän Studio Varjon Pasi otti myös Meean puolivuotiskuvat. Joka kerta ollut erittäin onnistuneita kuvia ja erittäin tyytyväinen äiti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!