tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tuuliset kesäpäivät

Kirosin aiemmin välikauden vaikeita vaatevalintoja, mutta yhtä vaikeaa tuntuu olevan tuo ulkopukeutumisen miettiminen näillä juupaseipäs-kesäkeleillä. Ulkona on periaatteessa lämmin ja auringon paistaessa suorastaan kuuma. Tuuli on kuitenkin navakka ja kunnon tuulenpuuskassa tulee itsellekin vilu.

Että koita siinä sitten miettiä, mitä puet lapsen päälle...

Viime tiistain look - auringon porottaessa oli housutkin liikaa.

Viime keskiviikon look - eikä ollut yhtään liikaa päällä.

Itse olen toistaiseksi valinnut "mieluummin liikaa kuin liian vähän" -vaihtoehdon; etenkin, kun Meea on vielä toipumassa flunssasta.

Tuulipukutyyppinen asustus on yleensä ulos lähdettäessä, tarpeen mukaan otetaan sitten takki pois. Ja on joutunut monena päivänä ottamaankin! Asusteet vaihtelevat lippiksestä pipoon, välillä on ollut sormikkaatkin kädessä. Ja välillä niitäkin sitten vaihdetaan lennosta kesken ulkoilun. Ja itse asiassa sama homma noiden aurinkolasien kanssa; välillä niitä tarvitaan, välillä ei - ja on tosi mukavaa sitten vaihdella niitä päähän ja pois päästä tuollaisen touhottavan taaperon kanssa. :)

Kauppareissuille - jolloin pääsääntöisesti istutaan autossa - on onneksi voinut jo laittaa vähän kevyempää päälle; pelkkä takki ja lakki - välillä ei edes takkia. Toivottavasti kohta tulisi ne tuulettomat kesäkelit, jolloin uskaltaisi vähentää vaatetusta myös pihaulkoiluihin!

Alla olevat kuvat viime viikon alkupuolen ulkoiluista. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!