keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt, osa 4

Vaatteiden ja tarvikkeiden lisäksi kirppiksiltä on löytynyt myös paljon leluja. Ajattelinkin tässä postauksessa keskittyä parhaimpiin lelu-kirppislöytöihin!



Tämä auto on ehkä kaikkein paras lelu-kirppislöytö ever! Kahdeksalla eurolla ihan valtavasti iloa! Autoa voi siis paitsi työntää, myös istua kyydissä. Lisäksi penkki avautuu ja sinne voi laittaa nuken tai nallen kyytiin. Ja sivusta/edestä löytyy paljon näperrettävää ja äänenlähteitä, myös ratin töötti soittaa kolmea eri sävelmää. Tämä löytyi kotipaikkakuntani lastentarvikekirppikseltä alkuvuodesta. Ja kyllä on muuten leikitty tällä! Nyt on vähän jouduttu ottamaan autoa välillä jäähylle, koska lempipuuhaa tuntuu nykyisin olevan Arttu-hauvan päälle ajaminen...



Tämän Fisher Pricen koiran olin suunnitellut ostavani Meealle ja kun se tuli vastaan FB-kirppiksellä kympillä, oli pakko ostaa. Käytännössä uudenveroinen ja täysin toimiva, mutta reippaasti uutta halvempi. Uutena hintaa taitaa olla 50 euroa.



Soittopeli osui silmiin FB-kirppikseltä vähän ennen äitiyslomalle jäämistäni. Hintaa 5 euroa. Napeista siis saa soitettua sekä sointuja että sävelmiä; jälkimmäiset kiinnostivat vauvana ja nyttemmin yritetään ennemmin itse saada aikaan musiikkia sointujen avulla. Tässä on myös narut, joilla sen saisi kiinnitettyä esim. pinnasänkyyn, mutta meillä tämä on toiminut ihan ns. lattialeluna.



Tämän palikka-kilpparin bongasin eräältä FB:n huutiskirppikseltä. Hintaa ei tainnut jäädä kuin euro - postikuluthan tälle olivat moninkertaiset. Mutta ostin siinä samalla muutakin tavaraa (taisi olla pari pehmoleluakin), niin postarit jakaantuivat tasaisemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!