tiistai 9. kesäkuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt, osa 2

Kirppikseltä ostettujen vaatteiden osalta itselläni hyvät löydöt jakaantuvat kahteen osaan. Joko perusvaatetta puoli-ilmaiseksi tai merkkivaatetta tositosi edullisesti. Itselle on kertynyt kummankinlaisia löytöjä; itse asiassa ns. merkkivaatteista kaikki onkin ostettu käytettynä - ja huiman edullisesti!

Tässä bloggauksessa esittelen muutaman alkuvuoden aikana bongatun ihanuuden, pääosin ulkovaatetusta. Ticketin tahraton ja ehjä Plain Rain -setti -postikuluineen 15 euroa. Kaupan päälle myyjä oli vielä laittanut pakettiin mukaan Reimatecin ehjät mutta likaiset vk-hanskat (taitaa olla kuvassakin kädessä) sekä yhden myssyn. Aika halpa setti minusta!Myös vk-haalari löytyi käytettynä. Monista merkkihaalareista pyydetään älyttömiä hintoja, vaikka niissä olisi reikä polvessa tai likatahroja pyllyssä. Itse tsekkasin ainoastaan kohtuuhintaisia vk-haalareita kirppiksiltä; oli se merkkiä tai ei, niin onhan käytetty aina käytetty. Tämä Ticketin ihanuus maksoi 35e postikuluineen; ei ole tahran tahraa ja puku on kauttaaltaan ehjä. Vastaavia haalareita myytiin myös 60-75 eurolla, onneksi sattui tämä ilmoitus osumaan silmiin! Nämä Noshin paita ja housut olivat varmaan meidän ekat ns. merkkivaatteet. Käytettynä fb-kirppikseltä, euron kappale. Paidassa on jo kulumaa, mutta kotipaitana palveli mainiosti. Housut olivat yhdet lempparihousuista ja sen ne ovat nyt jo näköisetkin; konttausiässä pidettynä polvet ovat jo kovin kuluneet. Mutta eipähän harmita, vaikka on merkkihousut menneet huonoon kuntoon, kun hinta ei ollut paha! Naapurilta bongasin kirppisilmon lasten ulkovaattteista ja sieltä löytyi meille tuulipuku kevääksi - kotiovelle kuljetettuna! Hintaa oli huimat kolme euroa (!!), joten tämän kanssa on surutta rymytty ulkona. Mutta ei ole mennyt rikki, eikä ole tarvinut koko kevään aikana pyykätäkään kuin kerran! Löysinpä nämä Stonzitkin alkuvuodesta Meealle käytettynä. Uutena maksaisivat neljäkymppiä, itse maksoin näistä postareineen muistaakseni 25 euroa. Olivat siis hyvin vähän käytetyt, enkä itse löytänyt niistä käytön jälkiä; meidän käytössä niihin on nyt jo muutama tullutkin.


Loppuun vielä muutama löytämäni otos äitini bongaamasta vaatekassillisesta, jossa oli varmaan nelisenkymmentä vaatetta ja vaatekohtaiseksi hinnaksi jäi alle euro; joukossa toki oli vähän huonompaakin vaatetta, mutta silti hinta oli kohtuullisen edullinen. Puolia näistä vaatteista ei ole ehditty vielä edes pitää, koska joukossa oli paljon kesävaatetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!