maanantai 8. kesäkuuta 2015

Parhaat kirppislöydöt, osa 1

Olen ostanut Meealle paljon vaatetta, tavaraa ja leluja käytettynä; tutuilta, fb-kirppiksiltä, tori.fi:stä ja jopa muutamalta ns. oikealta kirppikseltä.

Ajattelinkin blogiin aika ajoin esitellä niitä parhaimpia löytöjä. Etenkin kun nyt viime aikoina on tullut vastaan lukuisia huippuhyviä ja - edullisia löytöjä!

Aloitetaan kuitenkin vuoden takaa; ihan jo siksikin että tätä kirjoittaessa Meea on päikkäreillä, enkä niitä viimeaikaisia löytöjä pääse kuvaamaan. 

Meean vauva-aikana varmaan 90% vaatteista oli käytettynä ostettuja tai saatuja. Ne muutamat uutena hankitut saatiin pääasiassa lahjaksi; mies kävi laitoksella ollessani hakemassa parit koon 50 vaatteet pikkuriikkiselle vauvalle. Vauva-aikana ostin vaatteita aika paljon myös laatikkokaupalla; yksillä
Postareilla isomman määrän vaatetta, jolloin kappalehinta oli monesti melko pieni. Ihan kaikista en enää edes muista, rttä minkähintaisia olivat ja mikä nyt oli erittisen hyvä löytö. 

En siis nyt tähän viitsi enää kaivella niitä vanhoja vaatteita esille; niiden joukossakin mahtavia löytöjä oli. Aloitetaan kuitenkin näistä vauva-aikaisista tarvikkeista - mitä hyviä kirpparilöytöjä olen tehnyt odotus- ja vauva-aikana:Oma ylpeydenaiheeni kirppis-tavaralöydöissä. Ei sänky eikä verhot vaan tuo mobile. Halusin ehdottomasti Skip Hopin mobilen, mutta uuden hinta (65e) oli turhan suolainen. Pitkän etsinnän jälkeen löytyi tori.fi:stä Jyväskylästä uudenveroinen mobile - kolmellakympillä. Täytyy myös todeta, että tässä jälleenmyyntiarvo säilyi erittäin hyvänä; laitoin tämän kokeiluksi myyntiin vähän aikaa sitten kalliimmalla hinnalla ja nettosin tästä kympin enemmän mitä itse maksoin! 

Tämä mummilaan ostamani sitteri oli todellinen löytö; kympillä hyväkuntoinen sitteri lelukaarella (ei näy kuvassa, mutta siinä oli kolme hahmoa roikkumassa) ja hyvin palveli!

Leikkimatto löytyi netin kirppikseltä - en enää muista oliko tämä torista vai FB:stä. Hintaa oli kuitenki 10 euroa ja täysin toimiva matto!
Manducat ovat haluttua tavaraa nettikirppiksillä; itsekin metsästin tätä pitkän aikaa. Oli hakuvahdit torissa ja tutkailin aktiivisesti FB-kirppiksiä. Vihdoin ehdin kerrankin olemaan ensimmäinen varaaja eräässä JKL:ssä sijaitsevassa Manducassa ja pari kertaa käytetty Manduca päätyi meille. Tosi vähän tätä on tullut käytettyä, mutta näissä onneksi on jälleenmyyntiarvo niin hyvä, että eiköhän tämä mene kaupaksi, kun tulee aika luopua. Itse siis maksoin tästä muistaakseni 70 e; uutena hinta taisi tuolloin olla 125e. 

Ja myös iki-ihanan Stokken tuolin ostimme käytettynä - ja tämä on ehkä kannattavin kirppisostos so far! Tätäkin metsästin pitkään; aina ehtivät mennä kaupaksi kaikki (oikeanväriset) tuolit, joista kyselin. Omalla ostoilmoituksella JKL:n FB-kirppikselle löysi sitten tämä lähes käyttämätön tuoli tiensä meille. Tästä setistä maksoin 90e, eli tosi vähän; uutena pelkkä tuoli maksaa jo kaksinverroin! Lisäksi tässä tuli mukaan tuo baby set ja valjaat. Erikseen ostin sitten vielä kahdet pehmusteet, jotka kumpikin taisivat kustantaa 25e postareineen. 

Hyppykiikku ei ollut oma löytöni, mutta laitetaan sekin nyt tänne mukaan. Äitini nimittäin osti Meealle nipun vaatetta ja sai tämän kaupan päälle - eli tässä voidaan puhua kyllä todella halvasta kirppisostosta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!