tiistai 15. maaliskuuta 2016

Jyväskylän Confetista synttäritavaraa!

Neitokaisen synttärijuhliin on vielä hetki aikaa, mutta yritän tehdä ns. etukäteen niin paljon kuin mahdollista. Järjestettävää riittää pienissäkin juhlissa - ja vapaa-aika kokopäivätyön ja perheen ohella tuntuu olevan aika vähäistä. Siksi on aloitettava hyvissä ajoin!

Viikonloppuna teinkin jo suurimmat juhlaostokset Jyväskylän Confetista ja tuntuu, että juhlajärjestelyt pomppasivat roiman loikan eteenpäin!

En ollut itse asiassa aiemmin käynyt ostoksilla Confetissa; Jyväskylään liike aukesi vasta viime syksynä, eikä meillä ole sen jälkeen mitään juhlia järjestettykään. Monesti olen kyllä ohi kävellyt ja ihastellut, mitä kaikkea mahtavaa kaupasta näyttäisikään löytyvän. Viikonloppuinen lähempi tarkastelu todisti, että juhlatarvikkeita kaupasta tosiaan löytyy - ja paljon!

Olin jo etukäteen Confetin nettisivuilta katsellut, mitä kaikkea Meean synttärijuhliin tarvitaan. Vaikka ostoslista oli kutakuinkin valmiina, meni esimerkiksi muffinssivuoka-hyllyllä aikaa, kun jäin vielä pohtimaan, mitkä vuuat ostan. Valinnanvaraa kun riitti - niin vuuissa kuin kaikessa muussakin!

Olin positiivisesti yllättynyt siitä, että vaikka (pikku)tavaraa oli kauppa täynnä, ne oli ryhmitelty hyllyihin niin selkeästi, etten itsekään joutunut etsimällä etsimään mitään ostoslistan tavaraa, vaan kaikki löytyi kohtuullisen helposti!

Tiedän, mistä seuraavan kerran käyn ostamassa muffinssivuokia - monta ihanaa jäi vielä hyllyyn, kun ostin tällä kertaa vaan synttäri-teemavärien mukaisia. 

Väriteemajuhlien järjestäminen on tehty helpoksi. :)

Frozenia ja prinsessoita - jotain tämän tyylistä meilläkin on varmaan jo vuoden päästä synttärijuhlissa. :)

Meillä ei tosiaan vielä varsinaisesti teemaa synttäreillä ole, koska Meea ei sitä vielä osannut toivoa, eikä mitään Frozenia tai vastaavaa vielä edes fanita. En osannut itsekään mitään erityistä teemaa valita; ja toisaalta kun tänä vuonna voi vielä hoitaa synttärijärjestelyt "helposti" ihan vaan äidin toiveiden mukaan, niin sehän on vaan hyvä juttu! :D

Meillä mennään siis tänä vuonna ihan vaan väri"teemalla". Vaikka kyllähän neiti kaupassa ihasteli kuulemma Muumi-tavaroita ja totesi isälleen "Ihana Muumi, äiti ostaa Meealle!". Mutta ei äiti ryhtynyt enää siinä vaiheessa vaihtamaan juhlasuunnitelmia, vaan vaaleanpunaisella linjalla mennään. :)

Varsinaisia Confetista tehtyjä juhlaostoksia ei uskalla vielä tässä vaiheessa suuremmin raottaa, jotta säilyvät yllätyksinä juhlavieraille. Sen verran mainittakoon, että vaaleanpunaista, vaaleanpunaista ja ehkä vähän muutakin. :)

Pieni kurkistus juhlakoristeisiin, joita Confetista löysin. :)

Mikäli testikakku onnistuu, tämä kuva antaa osviittaa tulevasta synttärikakusta!

Juhlia varten tarvittiin myös yksi muotti; äiti ajatteli ostavansa vaikkapa kukan, mutta Meea saikin valita muotin itse ja päätyi pupuun. Pupun käyttötarkoitus selviää myöhemmin. :)

Omasta listastani jäi ostamatta ainoastaan pienet pahvikulhot sekä lautasliinat, joita ei harmikseni kumpaakaan ollut tällä kertaa meidän teemaväreissä. Nämä täytyy siis vielä hankkia myöhemmin - ajattelin myös itse askarrella osan juhlakoristeista, joten nekin vielä puuttuvat. Vielä kun jostain löytyisi aikaa sille askartelulle; ellei, niin täytyy tehdä uusi shoppailureissu Confettiin. :)


* Bloggaus tehty yhteistyössä Confetti Jyväskylän kanssa. 

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!