keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Zaran verkkokauppa aukesi!

Olen jo pitkään ihastellut ystävien ja bloggareiden kuvissa Zaran vaatteita. Ihanan näköisiä ja kuulemma edullisiakin. Harmi vaan, että mistään läheltä ei löydy Zaran liikettä, eikä netistäkään pystynyt vaatteita tilaamaan.

Mutta nyt pystyy, sillä Zaran verkkokauppa aukesi tänään!

Pikapikaa selailin tarjonnan läpi ennen työpäivää ja sain tilauksenkin tehtyä heti aamutuimaan. Naisten ja miesten vaatteet jäivät katsomatta läpi sen tarkemmin (niitä joskus aiemmin selailin, mutta muistaakseni ei mitään peruuttamattoman ihanaa osunut ainakaan silloin silmiin), mutta lastenvaatepuolelta löysin pikkuneidille muutaman vaatteen.

Yritin tällä kertaa tilata hyvin maltillisesti, koska ihan oikeasti vaatetta on kaappi täynnä, iso kasa kirppisostoksia tehty juuri viime viikolla (neljästä eri paikasta!) ja mitään ns. tarvetta uusille vaatteille ei juuri nyt ole. Koitin myös hokea itselleni tilausta tehdessä, että verkkokauppa pysynee pystyssä kesään asti ja voin ostaa kesävaatetta vielä myöhemmin kevään korvilla - ainakin ihastuttavat pitsisomisteiset farkkushortsit jäivät vielä mielen sopukoihin kummittelemaan. :) Saattaa myös äidille löytyä kesäksi jotain uutta päällepantavaa Zaran valikoimista.

Alla omat löytöni; postikulujen kanssa koko satsi yhteensä 27e. Ei kovin kallista minun mielestäni! Jos laatu vaan on hyvää (tai edes parempaa kuin H&M:llä), uskon että Zarasta tulee tilattua jatkossa kerran jos toisenkin.Tilasitko itse jotain Zaran verkkokaupasta avajaispäivänä? Mitä mieltä olet Zaran vaatteista?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!