torstai 15. maaliskuuta 2018

Välillä vaan kirppikseltä tekee löytöjä!

Instassa jo hehkutinkin näitä parin viikon takaisia kirppislöytöjäni, mutta pakko jakaa vielä tännekin. Kun kerrankin kävi hyvä tuuri kirppiksillä. Tai no, en nyt muutenkaan mitään törkeän kalliita juttuja viitsi kirppiksiltä ostaa, mutta nämä tämänkertaiset ostokset olivat kyllä superhalvat. Jos ja kun ne jossain kohtaa myy eteenpäin, niin varmasti saa omansa takaisin!
No, ensin bongasin paikalliselta fb-kirppikseltä 74-koon lastenvaatetta kympillä. Nippu muun muassa Newbien bodeja ja housuja pojalle. Mies haki nämä pari viikkoa sitten perjantaina tullessaan töistä kotiin ja olin perjantai-iltana aivan fiiliksissä, miten hyvän kirppislöydön olinkaan tehnyt!

Koska onhan tuo nyt aika halpa hinta erittäin hyväkuntoisista vauvanvaatteista! Newbie on vieläpä uusi rakkauteni (poika)vauvanvaatteissa; mielellään pukisin Veinin aina näihin Newbien ihanuuksiin!

No, näissä hyvissä kirppislöytö-fiiliksissä sain seuraavana päivänä Jyväskylä-reissulla houkuteltua miehen mukaan yhdelle (parhaalle) kirppikselle. Koska Meea oli tuolloin vielä hiihtoloman vietossa mummin ja vaarin luona, sai kerrankin ihan rauhassa kierrellä. Ja kylläpä sitä tulikin tehtyä löytöjä!


Yksi parhaista löydöistä ikinä oli tämä Popin windfleece. Seitsemän (!!) euroa. Toki tämä on jo hieman nyppääntynyt jne, mutta ehjä, tahraton ja muutenkin sellaisessa kunnossa, että hyvin kehtaa käyttää muuallakin kuin vaan kotipihalla.

Tämä oli hyvä löytö siksikin, että vastaavan haalarin olin ajatellut joka tapauksessa kevääksi/syksyksi ostaa. Tosin tämä haalari tämänpäiväisen kokeilun perusteella on vielä sen verran reilu, että tämä jää syksyksi ja yritän vielä kevääksi metsästää kokoa pienemmän - sinisenä, joka alunperin suunnitelmissa oli.


Ja tässä toinen olin-joka-tapauksessa-ostamassa -tyyppinen löytö. Tripp Trappiin pehmusteet, hintaa seitsemän euroa! Ja vieläpä oma lempparikuosini! Hyvä kunto, ei näkynyt ruokaroiskeita eikä kulumaa.

Näitä olin itseasiassa ennen kirppisreissua jo torista katsellutkin käytettynä; hinnat näyttäisivät pyörivän kahdenkympin hujakoilla. Joten seitsemän euroa on kyllä jo todellinen löytö! Vielä tarvittaisiin baby set ja valjaat (ja ehkä toiset pehmusteet varalle) ennen kuin soseshow meillä starttaa.


Ja vieläpä samaiselta kirppikseltä tarttui matkaan kaksi vaatesettiä. Nämä molemmat olivat käytännössä uudenveroiset, en usko että ovat kumpainenkaan koskaan olleet päällä. Nämä ovat hieman isompaa kokoa, joten menivät meillä vielä jemmalaatikkoon - mutta olivat niin halpoja, ettei voinut kirppishyllyynkään jättää. Ylempi setti 4 euroa ja alempi 2,50 euroa!Ja vielä viimeisenä muttei vähäisimpänä - mukaan tarttui myös Stonzin rukkaset. Meillähän Stonzin töppöset olivat Meealla aivan huiput kävelemään opetellessa ja vaunuillessa, mutta näistä rukkasista ei aiemmin ole kokemusta. Mutta nämähän ovat myös aivan huiput! Riittävän isot, jotta on helppo pukea käteen (jopa haalarin päälle) ja kiristysnauhoilla saa "pienennettyä" hanskat käteen sopiviksi.

Meillä siis tähän asti oli ollut käytössä äitiyspakkauksen rukkaset, jotka jo villahaalarin päälle laitettuina alkoivat käydä nafteiksi. Jos olisin tajunnut, niin olisin ostanut tällaiset Stonzin hanskat jo aiemmin - aivan loistavat! Ovh-hinta uusille on "hieman" enemmän, mutta koska tämä oli yksi niistä huipuista kirppislöydöistäni, ei näillekään jäänyt paljoa hintaa: 1,50 euroa!

Mitä mahtavaa sinä olet viimeksi löytänyt kirppikseltä?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

3 kommenttia:

 1. Tosi hyviä löytöjä!
  Hei mikä on Jyväskylässä paras kirppari, mitä suosittelisit? Pitäisi käydä katsastamassa tässä joku kerta, en ole aikoihin käynyt kirppiksellä...

  Poika tosin 4v, löytyykö sen ikäiselle enää mitään ehjää...?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn oikeesti tosi harvoin livekirppiksillä, joten en oo ehkä paras suosittelemaan. :D Mutta Silinteristä Palokasta oon tehnyt aina hyviä löytöjä. Sieltä siis noikin on ostettu ja joka kerta siellä käydessä on jotain (edullista) tarttunut mukaan. :)
   Myös sitä Vaajakosken kirppistä on paljon kehuttu, mutta se on niin "väärällä" suunnalla kaupunkia, että ei oo itse tullut siellä käytyä.

   Aika vähän enää tulee Meeallekaan (kohta 4vee) tehtyä löytöjä, mutta jotain sentään. Esimerkiksi tämän vuotisen Pompin toppahaalarin (näkyy varmaan jossain blogin kuvassakin) ostin Silinteristä melko edullisesti. :)

   Poista
 2. Hei kiitos vinkeistä!! Ei muuta kun kirppiskierrosta nyt suunnittelemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!