tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 1

Koska sain omalta äidiltäni sekä joulukalenterin että paketillisen Duploja Meean joulukalenteria varten, laitoin ensimmäiseen "luukkuun" äitini Duplo-paketista löytyneen veturin.
Tai no, en laittanut kokonaan, koska ei tämä mahtunut sinne kokonaan. :D Pienenpieni ongelma, jota en tajunnut testata jakaessani joulukalenteritavaroita kahteenkymmeneenneljään osaan - joulukalenterin pussukat ovat aika pienet.

Sama ongelma tullee olemaan muutaman muunkin joulukalenteripäivän kohdalla, mutta en ala nyt enää muuttamaan ja jakamaan tavaroita pienempin osiin (sekin kun kyllä olisi tämän Duplo-paketin myötä mahdollista...). Joten tulkoon niinä päivinä lahjus sitten suoraan äidin kädestä tai usemmasta pussukasta. Onneksi Meea ei vielä ihan niin tajua joulukalenterin päälle, niin voi tällaisiakin ratkaisuja tehdä. :)

Vaikkakin kyllä se joulukalenterin kiinnittäminen seinään aiheutti eilen suurta riemua. Tätä tavarakalenteria kiinnitettäessä Meea otti tanssiaskeleita vieressä innostuneena. Toisena kalenterina meillä on perinteinen kuvakalenteri, jonka nähdessään Meea alkoi hihkumaan "pukku, pukku!"Ja olihan se kalenterin avaaminenkin aika jännittävää. :) Avattiin ensin kuvakalenteri, jota Meea silitteli innoissaan. Avatun luukun kuvaa enemmän kyllä kiinnosti se kalenterissa ollut iso kuva.

Ja tavarakalenterista heti ohjeistuksen saatuaan osasi neiti hienosti kaivella ykköspussukasta tavaraa. Sen verran kiva oli se kalenteri, että neiti olisi halunnut kaivella jo muistakin pussukoista tavaraa - ja aika monta kertaa tänään jo käyty kalenterin vieressä kitisemässä "Tahtoo! Anna!"
Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

2 kommenttia:

 1. Ihana tollanen joulukalenteri :)
  .mulla pienemmälle ei vielä kalenteria oo kun aattelin ettei ymmärrä sen päälle vielä. Isompi halusi kinder-kalenterin tänä vuonna. :)

  Miten teillä on hoidossa alkanut sujumaan? Onko tullut jo kavereita tytölle? :)
  .Mukavaa joulun odotusta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli viime vuonnakin pari kuvakalenteria; ei Meea niistä vielä mitään tajunnut, mutta katseli kuvia ja söi reunoja. :D Tänä vuonna kyllä selkeästi jo kiinnostaa tuo joulukalenteri!

   Hoidossa menee ihan hyvin. Parina aamuna jäi (viikon sairastamistauon jälkeen) itkien ja yhtenä päivänä itki hakiessakin. Vähän enemmän kaivannut kuulemma syliä, mutta tänään oli jo tosi reippaasti leikkinyt päivän - eikä jäänyt siis aamulla itkemäänkään.

   Mukavaa joulun odotusta sinnekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!