tiistai 29. joulukuuta 2015

Taaperon DIY-joululahjat

Sukulaiset, kummit - ja erityisesti isovanhemmat - ovat innoissaan kaikesta taaperoon liittyvistä joululahjoista - etenkin sellaisesta omatekoisesta. Viime jouluna isovanhemmille menikin lahjaksi reilun puolivuotiaan taitotasoon sopiva askartelu; tuplavalokuvakehys, jossa toisella puolella oli Meean kuva ja toisella puolella sormiväreillä painettu jalanjälki.

Täksi jouluksi halusin myös askarrella isovanhemmille lahjaksi jotain Meean kanssa - nyt jo jotakin aavistuksen verran haastavampaa. Kovin vaikeita juttuja Meea ei vielä(kään) osaa tehdä, mutta ilmassa oli kyllä useampi idea joululahjoihin.

Lopulta päädyin ostamaan isovanhemmille omat mukit, jotka Meea sai koristella posliinitusseilla. Ja kylläpä niistä tulikin hienot! Ja mikä parasta - nämä oli myös tosi helppo tehdä!

Kun kävin nuo mukit ostamassa, bongasin samalla myös lasisia joulukoristepalloja. Olin alunperin miettinyt laittavani Meean kummeillekin jotain pientä lahjaa neidiltä ja nuo lasipallot näyttivät aika kivoilta - joten nekin lähtivät mukaan kaupasta vähän ex tempore. Vielä kun samalla reissulla ostamani tussit olivat lasille ja posliinille sopivat, niin tuli ns. kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Vaikka ei tosiaan ollut ihan loppuun asti mietitty tämä asia siellä kaupassa - yksille kummeille kun piti lahja laittaa postissa menemään... Oli onneksi mennyt ehjänä perille, mutta aika huolellisesti sen pallon sai kyllä pakata lähetystä varten!

Ja aika kivat niistä palloistakin tuli - luonnollisesti joulun väreissä! :)
Ensi jouluna taaperon askartelutaidot ovatkin jo ihan uudella tasolla. joten voi miettiä diy-lahjaksi jotain haastavampia juttuja. Täytyy varmaan alkaa ensi vuoden joululahjoja tekemään jo lokakuussa, ettei tule yhtä kiire kuin tänä vuonna. Aika sarjatuotantona nimittäin aikarajan vuoksi noita mukeja ja palloja koristeltiin. :D

Väsäsikö teidän taapero jotain DIY-lahjoja tänä jouluna?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!