sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 13

Olen aika tarkka Meean syömisten suhteen. Ihan jo allergioidenkin takia, mutta haluan myös, että hän söisi mahdollisimman terveellistä ruokaa. Siksi Meea ei ole esimerkiksi karkkia juurikaan vielä syönyt; joillekin samanikäisille kun karkin syönti tuntuu olevan viikottaista hupia. Meea on siis elämänsä aikana syönyt 1,5 karkkia; puolikkaan varastettuna kyläillessä ja kokonaisen kummisedän tarjoamana.

Karkkien sijaan Meean herkkuja ovat tuoreet hedelmät, jogurtti ja saunajuomana pillimehu.

Koska joulukalenteriinkaan en halunnut karkkia - mutta nuo Meean herkut eivät sinne pillimehua lukuunottamatta oikein sovellu - piti keksiä jotain muuta herkkua. Ajattelin kokeilla jotain ihan uutta ja tänään joulukalenterin luukusta löytyikin Oatlyn suklaa-kaurajuoma.Vaikka tässä on suklaata, tämä ei ole mikään kovin "paha" herkku. Ainakin sokeria on huomattavasti vähemmän kuin monissa mehuissa.

Meea on kesällä jo juonut välillä helteellä (sen pillimehun sijaan) Oatlyn omena-päärynä-kaurajuomaa, joka oli käytännössä mehun ja maidon yhdistelmä. Suklaa sen sijaan on ihan uusi juttu; kerran ostin Meealle soija-suklaavanukasta, mutta oli sen verran erikoinen maku, että vanukas jäi äidin syötäväksi (ja oli muuten hyvää, oikein sellaista paksua ja tummaa!). Eipä sillä, ei mikään kiirekään ole totutella suklaan makuun. :)

Tätä kaurajuomaa Meea hörppi aamupäivällä ennen shoppailureissulle lähtöä jonkin verran, ehkä neljäsosa-tölkillisen. Ei tämä nyt pahaa Meean mielestä ollut, mutta ilmeisesti se suklaan maku on sen verran erikoinen, että sen enempää ei halunnut juoda. Onneksi purkki säilyy avattuna jääkaapissa muutaman päivän, joten eiköhän huomenna maistella vielä lisää.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!