torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 luetuimmat bloggaukset

Blogin analytiikkaa on hauska käydä välillä kurkkimassa; mitkä tekstit ovat kiinnostaneet eniten, millä hakusanoilla blogiin on tultu ja montako kävijää on ollut tässä kuussa. Vuodenvaihteen kunniaksi ajattelin avata näitä asioita vähän julkisestikin ja esitellä kuluneen vuoden luetuimmat bloggaukset.

Valitettavasti Bloggerin analytiikka ei taipunut paljastamaan kuin luetuimmat viimeisimmältä kuukaudelta tai koko ajalta (tai ainakaan minä en löytänyt tällaista vaihtoehtoa), mutta listasin tähän nyt blogin olemassaolon ajalta luetuimmat vuoden 2015 aikana kirjoitetut bloggaukset. ;)

---

5. Raskauskilot jämähti - miksi?
Raskauskiloista kirjoitin lähes 1,5 vuotta synnytyksen jälkeen. Vaikkeivät ne virallisesti taitaneetkaan enää raskauskiloja siinä vaiheessa olla - raskauden jälkeen jääneitä kiloja joka tapauksessa. Raskauskilojen jämähtäminen tuntuu olevan aika yleistä. Vaikkakin toki löytyy myös niitä, jotka sujahtavat omiin farkkuihinsa jo samantien synnytyksen jälkeen. Itse sain puhtia raskauskilojen karistamiseen valmennuksesta ja joulunajan löysäilyn (ja yhden lisäkilon!) jälkeen ensi vuonna aionkin panostaa terveelliseen ruokaan ja liikunnan lisäämiseen! Projektin onnistumisesta tulen varmasti raportoimaan vielä blogissa myöhemmin.
4. Nahkahääpäivä
Nahkahääpäivää vietimme elokuussa ja fiilistelin häitä tuolloin kuvapostauksen muodossa. Hääaiheet kiinnostavat selkeästi lukijoita ja itseä onkin välillä harmittanut, etten tajunnut häitä suunnitellessa pitää omaa hääblogia. Tosin en tiedä, miten sellaista olisi ehtinyt kirjoittaakaan. :D Voi olla, että ensi vuoden puolella leikin vähän hääbloggaajaa ja kirjoittelen muutaman hää-aiheisen bloggauksen - muistelupohjalta.

3. Etsin uusia blogeja lukulistalle - tositarkoituksella!
Kesällä etsin blogeja luettavaksi - ja etsin kyllä vieläkin. Etenkin saman ikäisten taaperoiden äitien kirjoituksia on mukava lukea, joskin viime aikoina muiden blogien seuraaminen on jäänyt vähäiselle. Bloglovin'issa en ole käynyt aikoihin ja olenkin lukenut oikeastaan niiden muutaman bloggaajan tekstejä, joita seuraan Instassa. Täytyisi muuten ottaa Insta-seurantaan useampia bloggaajia, niin ehkä niitä bloggauksiakin tulisi enemmän muistettua lukea. :)2. Turvaistuinviidakossa
Turvaistuinasiat kiinnostavat - sekä minua että muita. Itsekin turvaistuinta valitessa turvauduin googleen ja sain arvokasta tietoa muutamasta blogista. Siksi itsekin halusin kirjoittaa kokemuksia ja ajatuksia turvaistuimen valinnasta. Itse asiassa se meille lopulta päätynyt turvaistuin on edelleen arvioimatta, vaikka käyttökokemusta on kertynyt jo vajaa vuosi! Täytyisikin yrittää muistaa alkuvuodesta kirjoittaa tällainen bloggaus...

1. Turvaistuinta ostamassa: oma kärkikolmikko
Myös kärkisijalla on turvaistuin-aiheinen bloggaus! Muutenkin nämä käyttökokemukset ja ylipäätään bloggaukset, joissa mainitaan nimeltä jokin tietty tavara, kiinnostavat eniten. Vuoden 2014 kirjoituksista nimittäin tämän bloggauksen yläpuolelle luetuimpien kokonaistilastoissa pääsivät yhdistelmävaunuihin sekä syöttötuoliin liittyvät bloggaukset!

---

Vuosi vaihtuu ja ensi vuodelle on jo mielessä monta bloggausaihetta. Uuden vuoden myötä myös joustava hoitovapaa vaihtuu kokopäivätyöhön, joten nähtäväksi jää, miten paljon aikaa bloggaamiselle (tai ylipäätään vapaa-ajalle) ensi vuonna jää. Into bloggaamiseen ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään ja uusia blogiaiheita tulee mieleen viikoittain - välillä jopa päivittäin.

Ihanaa uutta vuotta kaikille blogin lukijoille! Palataan asiaan vuoden vaihduttua!

Mistä sinä haluaisit lukea blogissa ensi vuonna?


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!