torstai 11. elokuuta 2016

Bonusway - verkkokauppojen bonuskortti (sisältää 10 € aloitusbonuksen!)

Oletko koskaan kuullut Bonuswaystä? Pakko myöntää; minä en ollut.

En siitä huolimatta, että olen siirtynyt kivijalkakauppa-shoppailusta nettishoppailuun aika monen tuotteen suhteen jo jokin aika sitten. Tilaan netistä vaatteet, kengät, lastentarvikkeet, lelut, ompelukankaat... Viime jouluna tilasin jopa valtaosan joululahjoista verkkokaupoista - miten helppoa, vaivatonta ja stressiä lieventävää!

Etenkin omat vaateostokset teen lähtökohtaisesti aina netistä. On huomattavasti mukavampaa saada sovittaa vaatteita kaikessa rauhassa kotona - ehkä useampaankin kertaan - ja palauttaa sitten ne, jotka eivät istuneet päälle. Useimmissa verkkokaupoissa palautus on ilmainen ja laskunkin voit maksaa jälkikäteen. Esimerkiksi viime viikonlopun juhlamekon ostin samalla periaatteella; kasa juhlamekkoja netistä ja 14 vrk palautusoikeuden turvin ehdin useampaan otteeseen testailemaan mekkoja päälleni ja pohtimaan, mikä niistä olisikaan se paras.

Tätä taustaa vasten melkein hävettää myöntää, etten tiennyt mikä Bonusway on. Olin toki varmaan kuullut joskus Bonuswaystä tai ainakin sen edeltäjästä Ostohyvityksestä, mutta en ollut perehtynyt asiaan tarkemmin. Olisi ehkä kannattanut.Bonusway nimittäin on eräänlainen verkkokauppojen bonuskortti. Toimii vähän samalla tavalla kuin S-etukortti (joka meidän perheessä on ahkerassa käytössä!), mutta verkkokaupoissa.

Mukana on 800 verkkokauppaa ja kun tuota listaa selailin, niin ainakin itseltäni on monet bonuspisteet jäänyt saamatta, kun en ole aiemmin Bonuswayta hyödyntänyt! Zalando, Ellos, Lekmer, Bubbleroom ja Cdon.com ainakin ovat sellaisia verkkokauppoja, joista itse olen hiljattain jotain tilannut.

Bonusway on ilmainen ja toimii siis samalla periaatteella kuin mikä tahansa etukortti; mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat bonusta - eli rahaa. Käytännössä homma toimii niin, että kirjaudut ensin Bonuswayhin, siirryt sieltä haluamaasi verkkokauppaan ja teet tilauksen. Tekemästäsi tilauksesta saat puhdasta rahaa takaisin Bonusway-asiakkuuden kautta! Chromen selaimen kautta saa kuulemma vielä lisäosan, joka muistuttaa kirjautumisesta ja bonusten nappaamisesta!

Suora lainaus Bonuswayn sivuilta:

Ostaessasi jotakin esimerkiksi Fitnesstukusta 200 eurolla saat kauttamme 11 euroa rahaa takaisin. Jos teet 500 euron varauksen Hotels.comiin, saat 25 euroa rahaa takaisin. Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi.


Kuulostaako kiinnostavalta?

No eipä tässä vielä kaikki!

Yhteistyössä Bonuswayn kanssa saan nyt tarjota blogini lukijoille 10 euron aloitusbonuksen ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Bonuksen saat liittymällä Bonuswayn käyttäjäksi blogini kautta!* Kaupallinen yhteistyö Bonusway.fi:n kanssa.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!