perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ihana bodyn jatkopala!

Tällä viikolla tosiaan siivoilin vaatelipastoa ja oli haikea olo pakkailla sieltä pieniä vaatteita pois. Onneksi kuitenkin muistin yhden keväisen ostoksen, eikä kaikkia pieniä vaatteita tarvinnutkaan vielä pakata pois.

Nimittäin bodyn jatkopala. Ostin sen keväällä vähän ohimennen, äitiystuotteita ostaessani. Ajattelin, että siitä voisi olla jatkossa hyötyä meidän pitkälle ja hoikalle tyttöselle.

Ja olihan siitä! Nuo 50-koon bodyt ovat alusta asti olleet leveydeltä melko löysiä ja vasta nyt viime viikkoina alkaneet olla suht koht napakoita. Sellaisia, etteivät enää pyöri päällä. Kun pituutta neitosella kuitenkin oli 2 vkoa sitten neuvolassa jo 55 cm, alkoi 50-koon bodyissä pituus loppua. Mutta bodyn jatkopala pelasti!

Jatkopalan avulla ne bodyt ovat nyt juuri sopivan kokoisia! Leveydeltään napakoita hoikalle tytölle ja pituus riittää palan avulla. Nyt muutoin käytössä olevat 56-koon bodyt ovat myös pituudeltaan nyt suht ok, mutta leveyden osalta bodyyn mahtuisi vielä pulskempikin tyttö. Jatkopalan avulla siis saadaan pidennettyä bodyjen käyttöikää aika paljon!

Tämä body päällä tultiin laitokselta kotiin - ja sopii edelleen!

Ainoa miinus jatkopalassa on se, ettei se näytä kovin kauniilta. Jatkopala ei välttämättä soinnu bodyn väriin ja vaippa tursuaa näkyviin. Mutta ei kai sillä niin väliä, kun bodyn päällä kuitenkin lähes aina on jonkinlaiset housut peittämässä jatkopalan.

Ehdottoman hyvä ostos, jota voin lämpimästi suositella kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!