maanantai 9. kesäkuuta 2014

JYP-tyttö

Voihan JYP.

MM-kisojen finaalin kunniaksi sonnustin Pirpun jääkiekkotunnelmaan JYP-bodyn ja -tutin selä Suomi-pupun myötä. Kyseinen tutti otettiin käyttöön tuolloin ja sen oli tarkoitus olla lähinnä kuvausrekvisiittaa. Toisin kävi.

JYP-tyttö.

JYP-tutti maistui niin hyvin, että sitä maiskuteltiin loppuilta. Tämän jälkeen eivät sitten muut tutit kelvanneetkaan...

JYP-tutti on hieman erimuotoinen kuin muut meillä olevat tutit. Ilmeisesti siis paremmanmallinen. Kun Pirppu oli päässyt JYP-tutin makuun, ne kaikki muut tutit vaan syljettiin suusta pois itkun kera. Muutamien kokeilujen jälkeen en edes viitsinyt koittaa tarjota enää muita tutteja.

Pärjättiin joten kuten yhden tutin voimin, mutta viikonlopun shoppailureissun ostoslistalla oli myös tutti. Ihan siis jo siksikin, että ristiäisissä voitaisiin käyttää muutakin kuin JYP-tuttia. :D Lastentarvikeliikkeestä etsittiin myyjän kanssa mahdollisimman samanmuotoista tuttia ja löydettiinkin hieno ristiäismekon väreihin sointuva glitter-tutti, joka oli suurinpiirtein samanmallinen.

"Suurinpiirtein" ei näemmä vaan riitä Pirpulle.

Uudesta tutista seuraa sama itkukonsertti kuin kaikista niistä meidän vanhoista tuteista. "Tahdon JYP-tutin, tämä ei ole yhtä hyvä!" Tilasin netistä vielä testiin yhden vaihtoehdon, josko se kelpaisi JYP-tutin sijaan. Ja onhan tässä vielä muutama päivä ennen ristiäisiä aikaa totutella uuteen tuttiin. Jospa saataisiin Pirpun suussa pysymään muukin kuin isin lempijoukkueen tutti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!